sözlükteki kürt sempatizanları

anne boleyn
Biri kürt milliyetcisi olabilir her ne kadar garip kacsa da buna bir nebze saygı duyulur elbet lakin kürdistan kurulsun deyip Türkiyedeki topraklarımıza göz dikene hicbir sekilde saygı duymam. Öcalan nasıl buralara gelmiş, pkk nasıl kurulmuş edebiyatı yapıp öcalan sempatizanlığı yapanlar var. Adam bebek katili bir terörist. Nasıl başladığı da önemli olayların lakin sonuca bakacaksın. Bu tarz zihniyetlere tahammülüm yok. işin garibi de turkiye cumhuriyetinde kurdistan aleyhine konusmak ne zamandan beri yasak oldu? Turkiyedeyiz kardesim, cok meraklıysan al devletin kuruluyor oraya naş. (Bazı kürt arkadaşlar kurdistan hakkında karşıt görüş belirttigim icin cemkirdi de)

Yönetim ise arayı bulmaya çalışıyor, nefret söylemleri yahut turkiye bölünsün tarzı kanuna aykırı seyler dışında karışmaz. kürdistan kurulmasını istemek(ıraktaki kurdistandan bahsediyorum) düşünce özgürlüğüne girdiği için yönetimin bu konuda yapabileceği bir şey yok. Hoşumuza gitmeyen fikirlere karşı fikirlerimizi belirterek seviyeli bir şekilde o zihniyetlerle biz mücadele edeceğiz. Bunun başka bir yolu yok.

2
poyraz poyraz
kürdistan kurulması gibi bir düşünce özgürlüğe girmez. ben tüm kürtleri öldüreceğim bu benim düşünce özgürlüğüm deme gibi bir hakkım yoksa kürdistan kurulacak demenin de kimseye düşmez. kurulacak kürdistan devleti hayali türk topraklarındadır. bu da açık açık bölücülüğe ve türkiye'ye hakarete girer. eğer ki özgürlük başkasının özgürlüğünü kısıtlıyorsa o özgürlük olamaz.
doris eirene doris eirene
Son paragrafa bir kalp <3
bu başlıktaki tüm girileri gör