popülizm

frantz fanon
hedef kitlenin alkış tutacağı, seveceği şeyler yapmak.

burada da çok sık görıyorum. laikin laike ajitasyonu yapılıyor.

sözlük bazen "gençlik platformu"na degil de adeta junior haluk levent cennetine dönüyor. (haluk levent güzeldir ams kitlesini ilerletmez, nabza göre şerbet verir dolayısıyla kitleyi ileri taşımaz) zaten twitterda, facete doyduğumuz şeyleri buraya taşıyorlar.

entriyi okumadan laf yetistiren yazarlarımız da var. buraya boşalmak için giriyorsanız saygı duyarım ama pornhub veya uludagsözlük daha iyi değil mi.
2
i am groot i am groot
Saygo görmek istemek ajitasyona giriyorsa toplumun ajitasyona ihtiyacı var. Gerçekten üzüldüm bunu okuduğuma tek farkımız olan cinsiyeti göklere çıkarıp marifetmiş gibi bi de ajitasyon yapmayın diyorsun. Yaparım gerekirse beyinsiz mahlukatlar bu dilden anlıyor çünkü. Oturup ciddi ciddi konuştuğumuzda dalga geçiliyoruz çünkü.
frantz fanon frantz fanon
ben de üzüldüğüne üzüldüm ama sadece sana ve o konuya özel bir entry degildir bu. ajitasyonun doğru yerde dogru olanına elbette hepimizin ihtiyacı var. sadece daha soğukkanlı daha kaliteli yapılsa daha iyi olur diyorum. cinsiyeti de cıkarmıyorum göklere. toplumun ileri kesimleri olarak histerik bir tarza düşebiliyoruz (kendi aramızda) bundan rahatsızım. bi de popülizmden.
bu başlıktaki tüm girileri gör