feminist kadın

doris eirene
''yahu sizin feministlerden başka konuşacak konunuz kalmadı mı?''diye düşündüren başlık. feminazi ne ya? bir tane bile feminist olan ve erkek düşmanı olan bir kadına rastlamadım şimdiye kadar. sizin bu feminazi dediğiniz tipleme medyanın size sunduğu lezbiyen, erkek düşmanı bir tip. eminim ki hayatlarında bir tane feminist kadın tanımamışlardır şunu söyleyenler.
feminaziler yüzünden yanlış anlaşılmaya mahkummuşuz, bunu diyenler çevrelerinden bir tane erkek düşmanı olan ve aynı zamanda kendini feminist sayan bir kadın göstersin bana.
3
moskovakurdu moskovakurdu
Afedersiniz de ben olumlu şeyler yazdım.
doris eirene doris eirene
biliyorum senin için söylemedim. yalnız şöyle bir olayın var senin; ötekileştiren başlık açıp olması gerekeni doğru olanı söylüyorsun. ama açtığın başlık, altında cinsiyetçi ifade girilmeye müsait oluyor. mesela ''küfür eden kızların itici olması'' diye baslık açmıssın, aslında böyle düşünmüyorsun herkes küfür edebilir diyorsun ama baskası gelip ''evet ya iticiler vs..'' gibi bir entry giriyor altına. kendin olumsuz yazmasan da böyle oluyor, umarım anlatabilmişimdir :( karısık oldu biraz.
moskovakurdu moskovakurdu
Çok iyi anlattın, seni çok iyi anlıyorum :) . Maalesef üzgünüm (:
bu başlıktaki tüm girileri gör