yazarların satanizm hakkında düşünceleri

zirvedekicahil
Dünyadaki en gizli inanç sistemlerinden biri ile "ergen" inanışı diyen insanlar var, garip. Burada yazdıklarım satanizm ve kutsal kitaplar üzerinden okumalarım üzerine olacak. Zaten satanizmin çoğu öğesi kutsal kitaplara dayanır.

"For God doth know that in what day soever you shall eat thereof, your eyes shall be opened: and you shall be as Gods, knowing good and evil" [Genesis 3:5]

Günümüzde şeytanın bahsettiği şey yumuşatılmaya; meleklik, ölümsüzlük, cinsellik gibi kılıflar bulunmaya çalışılıyor. Burada anlatılan çok açık; şeytan insanlara "tanrılığı" vaadediyor. Bu cepte kalsın, ileride açıklayacağım.

"He promises them and entices them; what the devil promises is no more than an illusion." [Quran 4:120]

Elbette şeytanın insana verebileceği herhangi bir şey yok. Yapabildiği tek şey ilüzyonlar [para, mevki, şöhret gibi] insanları yollarından saptırmak.

"Even him, whose coming is after the working of Satan with all power and signs and lying wonders, and with all deceivableness of unrighteousness in them that perish; because they received not the love of the truth, that they might be saved." [Thessalions 2:9-10]

"Kendisini gerçekleştiren kehanet" diye bir şey var, tam o bu. 1400/2000 yıl önceden insanlara uyarılar yapılmış. Günümüzde medyayı altı, [comcast, newscorp, disney, valcom, time warner, cbs] gıdayı on şirket elinde tutuyor. Yani izlediğiniz, gördüğünüz, dinlediğiniz [internet çok ayrı bir şey] her şeyi yapan altı kişi var.

Lady Gaga'nın çok yetenekli olduğu için mi ünlü olduğunu düşünüyorsunuz? Ondan daha yetenekli binlerce kişi var. Neden o? Çünkü her klibi [Alejandro mesela] satanist ayinleri ve işaretleri ile dolu. Üstüne üstlük insanlar o kadar aptal ki "aaaa ne kadar cesur bi kliiip" diyorlar. Kadın cesur değil, ayin yapıyor gözünün önünde.

Tabi "modern" insana bunu anlatmak çok zor. Zira aynı altı kişi bizim söylediklerimizin yalan olduğuna inanmaya itiyor sizi.

"Eğer onları, doğru yola çağırırsanız işitmezler. Sen onların sana baktıklarını görürsün, hâlbuki onlar görmezler." [Araf 198]

Aklımda çok, çok şey var. Toparlayıp yazabildiğimi sanmıyorum. Eksilemek yerine yorumlardan aklınıza takılanları sorarsanız tam olarak ifade etmiş olurum.
5
yedi bela makasl sincap yedi bela makasl sincap
öncelikle lady gaga yetenekli bi kere tağam mı .s.s.s ondan iyileri de olabilir ancak milyarlaca insana ulaştıran, sadece klipleri yada ödül törenlerinde yaptığı saçmalıklarla ayin yapmak da değil yaptığı.hani takipçisi bile değilim ama garı metalicca ile hoş bi şarkı söyledi.daha ne.
siz kim, biz kim, onlar kim sonrasında.hani bu on ve altının varlığına inanırım,da bu kadar derin de düşünmeye gerek yok. aklını karıştırır yorar.şahsen ben de araştırmacı hissedince kendimi gafam yanmaya başlıyor.
bir de modern insanların götünlerine kızgın demir soksunlar, içimden geldi.
zirvedekicahil zirvedekicahil
Gaga yeteneksiz değil ancak bu kadar ünlü olması da sorgulanabilir.

Alejandro'da ters haç bulunduran bir kıyafet giyiyor ve klipte onlarca satanist simgesi var. Judas, judas tarihte isayı altın karşılığında satan havaridir. "üzgünüm isa judasa aşığım" tarzı bir şarkı yapan bir kadın gaga.

Her zaman üstün üstü vardır. Müdür, Genel Başkan, Ceo falan filan. Medya, Sağlık, Eczacılık, Bankacılık gibi tüm dünya sektörlerini konrol edenler de "şeytana" hizmet ediyorlar.

Komplo teorileri ile çok ilgiliyimdir. Emin olun bundan on yıl önce "o kadar da olmaz, manyaksınız siz" denilen her şey oldu.

Rfid çipleri, ufo yalanı, new age ve tasavvuf rolündeki satanizm, gwentower falan filan.



yedi bela makasl sincap yedi bela makasl sincap
Ben hicbr seye olmaz demiyorum, her sey olasi bana gore. De ne bileyim onlar seytana hizmet etse de degisecek bir sey olmayacak.insanlar ayni sekilde bu elemanlara kole gibi calisacak falan filan.daha da kotu yola dusecegiz.bi sekiz yil once sikkofieldi okuyordum baya hostu yazilari.yillardir aklima bile gelmiyor bu konular.ama bir cok olaydan bazilarinin da sorumlu oldugunu biliyoruz. De lady gaga nin modasi gecti ki, kullan at urunlerden biriydi.gari simdi istediğini yapiyor,gulucuk
zirvedekicahil zirvedekicahil
Matrixte anlatılan bir şey vardı.

Gerçekleri öğrenen insanlar "uyandıklarını" sanıyorlardı ama uyandıkları dünya da başka bir simülasyondan başka bir şey değildi. Günümüz dünyası da böyle, yine de kukla olmakla iplerini görebilen bir kukla olmak arasında bir fark var.
yedi bela makasl sincap yedi bela makasl sincap
Ben o filmi baya kucukken izlemistim ya,iks de. Tekrar baksam guzel olacak.hatirladigim sadece mavi kirmizi hap olayi. Ama dediginde haklisin, seyde de oyle idi inception. Ruya icinde ruya. Yalan bitince bi daha yalan.
Daaaaa ipimizi gorsek de degisen bir sey olmayacak ki,ayni yasam devam edecek.belki bi iki ufak karar degisir ama ayni sekilde kola icecek otomobil almak icin ac kalacak,sanki diploma onu kral yapiyor gibi bi yerde ahkam kesecekler. O yuzden insanlar olsun istiyorum :(
bu başlıktaki tüm girileri gör