atatürk düşmanları sözlükten atılsın kampanyası

anne boleyn
Atatürk'ü koruma kanunu ile atatürk'ü kötülemeye çalışan akpli güruhun farklı kafa versiyonu burada takılıyor. Hem Türkiye'de yaşayacaksın hem de Atatürk'e hakaret, saygısızlık, anıtkabiri tahrip etmeyi yasaklayan kanuna laf edeceksin, doya doya sövmeyi dileyeceksin öyle mi?

birincisi Atatürk kendi kendini koruma kanunu çıkarmadı. zira onu koruyan, onun eseri olan koskoca Türkiye Cumhuriyetinin evlatları var.
Adnan Menderes çıkardı bu kanunu. bir yandan atatürk'ü insanların gözünden düşürmeye çalışırken(alttan alttan) bir yandan kemalist olan ordunun sinirini hafifletmek için yaptı bunu.

türkiye cumhuriyetinin kurucusuna hakaret, saygısızlık, hatırasına saldırı, kabrini tahrip etme gibi yasaklar neden batar bu haysiyetsizlere belli zaten.

Türk değilsindir sevmezsin, inkilaplarını, ilkelerini desteklemezsin ama bu ülkenin vatandaşıysan kusura bakmayın da s*ke s*ke saygı duyacaksınız!
gerçi Atatürk'e sevgisi olmayanın vatan sevgisi de yoktur ya orası ayrı bir konu.

böyle vatan sevgisinden mahrum mahlukların sadece sözlükten değil vatandaşlıktan dahi atılması taraftarıyım. zira babası bir dönüm tarla bıraksa miras, yeri göğü sevinçten inletecek dangalaklar koskoca bir vatan bırakan adama demediğini, etmediği iftirayı bırakmıyor.
bu başlıktaki tüm girileri gör