türk askerlerinin sınırı geçmeye çalışan suriyeli mültecilere işkence videosu

anne boleyn
suriyelileri günahım kadar sevmiyorum da gerçekten izlerken içim cız etti. "bir daha görmeyeyim sizi" diyor asker, "diğer mülteciler nerede kaçak geçiriyorsunuz onları" diyor. demek ki bir suç işlemişler ki böyle bir tepkiye maruz kaldılar. durduk yere olan bir şey değil yani. ama tutup da böylesine şiddet uygulanması normal bir şey değil. terörist, türk, türkiye düşmanıysa sabaha kadar işkence etsinler ama bu olayın başını nedenini bilmeden ortadan başlayan bir video ile kesin kanaat getirmek de yanlış. ortada bir şiddet var ama bu şiddete sebep olan bir şey yaşanmış ve bundan haberimiz yok. hergün binlerce suriyeli geçiyor o sınırdan, durduk yere böyle muamele yapılsa bunca suriyeli aramızda olup, savaş bitse bile suriye'ye dönmeyeceklerini söylerler miydi? yargısız infaz etmemek gerekiyor, ama ne yalan söyleyeyim üzüldüm.
4
azadi azadi
Zerre kadar üzülmediğin girinden okunuyor. Malesef niyetini ve bilinçaltını cümlelerinde gizli tutacak zeki değilsin.
Videoda reşit olmayan çocuk var. Her türlü işkence insanlık suçudur. Hele Bir çocuğa suçu ne olursa olsun işkence etmek, neresinden tutarsan tut, iğrençtir.
Israrla alttan alttan 'kesin bişey yapmışlar da asker o yüzden dövüyor' mesajı vererek, aklın sıra askerleri aklamaya çalışıyorsun... Ancak çocukların sınırı geçmeye çalışmaktan başka bi halt etmediklerini videoda açıkça beyan eden askerler, bu çabanı boşa çıkarıyor.
Açık net söylüyorum; sen savunduğu değerleri haklı gösterebilmek adına her türlü yola başvurabilecek, basit düşünen, acımasız birisin.
anne boleyn anne boleyn
birincisi yanlışın var. ben niyetimi ve bilinçaltımı düşüncelerimi saklamaya çalışmayacak kadar dürüst biriyim. bunun zeka ile alakası yok dürüst olmak yahut olmamakla alakası var. videoyu ayrıntılı bir şekilde izlersen "diğer mülteciler nerede kaçak geçiriyordunuz değil mi onları" diyor asker. ama sen işine geleni durup, işine geleni gördüğün için bunu atlamanı normal karşılıyorum. senin bana acımasız demen bir iltifattır zira aksini deseydin kendimden şüphe edebilirdim he zeki değilsin demen de iltifat bu arada aksini demediğine şükür :)
anne boleyn anne boleyn
bu arada üzülmüşsem üzülmüşümdür, izlerken içim cız etti ama şu an keyfim yerinde geçici bir şeydi yani :)
dokuzkoydenkovulanadam2 dokuzkoydenkovulanadam2
Sıra bazı zümrelere geldiğinde sevinç naraları atacağım :)
bu başlıktaki tüm girileri gör