işkence çeşitleri

azadi
Başıma gelenlerden ikisi;
Yakın zamanda dört polis tüm paramı ve hoşlarına giden kıymetli eşyalarımı gaspedip, iyi bi dövdükten sonra beni olabilecek en iğrenç hücrelerden birinde iki gece bir gün beklettiler. Öyle iğrenç ki; oturacak kadar temiz bir yer ayarlamak için en az iki kilo dışkı temizlemiştim elime gazete sarıp.
Bir keresinde de diz kapağımdaki dikişleri gördükten sonra üzerine basıp, dikişlerin patlamasına sebep olmuşlardı. Sonradan diz kapağının askerde çarpan şarapnel sonucu bu hale geldiğini öğrendiklerinde pişman olmuşlardı ancak çektiğim yanıma kâr kaldı.
Not; ilk olay tr de, ya da tr polisleri ile ilgili değildir.
7
kelebebek kelebebek
:(
deist imam deist imam
İkincisi nerde oldu
azadi azadi
Diyarbakır... On gözlü köprünün yanındaki çay bahçesinde kuzenlerimle çay içiyorduk. Askerler geldi. Darma duman ettiler her yeri. GBT falan sorgulamadan her önlerine gelene tokadı bastılar. Ben d. Bakır askeri hastanesinden akşam beşe kadar kuzenlerle vakit geçirmek için çıkmışım, bunlar ben dahil herkesi dövdüler. Dağılın burayı boşaltın diyor, yürüyemiyorum ulan, askerim ben de, hastaneden kuzenlerim çıkardı diyorum, bak oyak kartıma bak diyorum, ibne dinlemiyor bile... O sıra benim kuzen akıl edip polisi aramış. Trajikomik hikaye. Polis bizi jandarma dan kurtarmaya geliyor. :)
Gerçi o gün il genelinde olay vardı. Askerde tırsıyor, bekleyip, GBT soracak, rica edecek ortam olmuyor öyle yerlerde.
Yani ancak bu kadar empati kurabiliyorum
ikinci apudlhamit han ikinci apudlhamit han
Sen asker kaçağı değil misin aq
azadi azadi
Yaw belki sizin tarzda ekmek su gibi bişey ama lütfen bana karşı aq, olum, vb.. Kelimeler kullanmayın.
Anlıyorum size sıradan geliyor demek.. Ama bana gelmiyor.
ikinci apudlhamit han ikinci apudlhamit han
Kızma baba yaaa sry
azadi azadi
😘😘😘
bu başlıktaki tüm girileri gör