diğer ülkelerin türkleri hedef alarak kullandığı deyimler

anne boleyn
Diğer ülkelerin türkleri acımasız olarak görmeleri doğaldır. Kişi kendinden bilir işi mantığı devreye girer. Lakin şöyle bir gerçek vardır ki, türkler ne geçmişte ne şimdiki zamanda acımasız olmamışlardır.

Sevmediğim Osmanlı zamanında dahi Avrupa ülkelerini parmağında oynatmışken, Atatürk, o bizi "aptal" olarak görenleri dehasıyla, askeri stratejisi ile yedi düveli dize getirmeyi eski Türk milleti ile başarmış iken eğer diğer ülkeler "ezelden beri" türkleri aptal olarak görüyorlarsa işte buna gülerim.

Şöyle bir şey aklıma geldi, en büyük aptallık düşmanını küçümsemektir. Kurtuluş Savaşını kazanmamızda bu da etki etti. Çünkü başlığı açan yazarın dediği gibi itilaf devletleri Türkleri küçümsüyordu ve aptal olarak görüyorlardı. Oysa tarih azıcık aklı olan kişilere Türklerin küçümsenmemesi gerektiğini açık bir şekilde öğretmeli. Tarihe baktığımızda bunu görüyoruz peki insanlar ne kadar bunu anlayabiliyor, orası muamma.

Büyük bir mağlubiyetten sonra Llyod George görevinden istifa etmiş ve ayrılırken de şunları söylemişti:
"Arkadaşlar! Yüzyıllar nadir olarak dahi yetiştirir. Şu talihsizliğe bakın ki o büyük dahi, çağımızda Türk ulusuna nasip oldu ve kader onu bizim karşımıza çıkardı."

Atatürk elbet çok dahi bir insandı lakin başardıklarını Türk ulusunu uyandırarak, harekete geçirerek, onları komuta ederek başardı. O yüzden Türk milleti küçümsenmemelidir. Tarihimiz sadece Atatürk'ten ve anlı şanlı kurtuluş savaşından ibaret değildir. "EZELDEN BERİ" anlı şanlı tarihimiz vardır. Unesco'nun Atatürk hakkındaki tanımını da okumanızı tavsiye ederim.

Demem o ki, avrupa ülkeleri bizi cahil, aptal olarak görüyorlarsa neden bizim ülkemizdeki terörist örgütlerini koruyup kolluyor, bize karşı onları kullanıyor? Çünkü "ezeli" düşmanı, başa çıkılması zor bir millet olarak görüyorlar. Evet şu an durumumuz kötü, evet düzelmemize de ellerinden geldiğince engel olacaklar ama elbet prangalarımızdan kurtulup özümüze döneceğiz. "işte o zaman tanrı türk'ü değil onları korusun."

not: herhangi biri çıkıp da türkler, kürtleri ve ermenileri aptal, tarihi olmayan, zavallı, acımasız olarak görüyor derse o entry nasıl düzenlenip yahut kaldırılacaksa başlığı açan kişinin entrysindeki "türkler aptal cahil ve acımasız" kısmının editlenmesini talep ediyorum.
bu başlıktaki tüm girileri gör