sözlüğü bırakacağını başlık açarak ilan eden yazar

kargalı karga paşa
Biraz sığ bir düşünce olarak gördüğüm başlık.

Burada kimse sözlüğü bıraktığını başlık açarak duyurmuyor. Herkes kendi nick altı veya (bkz:entryleriyle hatırlanacaklar) başlığına yazıyor genelde. Şimdi sözlüğü bıraktığını buradan ilan etmek neden problem olsun? Burada sözlükte yazıyoruz kalkıp youtube kanalımızdan mı duyurmalıyız acaba?

Sözlükte bir çok insan sözlük dışı mecralardan görüşebiliyorken bazı insanlarımı sadece anonim kalmayı istiyor ve bu durum saygı içerisinde bir dostluğa muhabbete dönüşüyor. Bu gibi insaların neden sözlüğün bırakıldığını bilmesi hakkıdır. İnsanlara veda etmek haktır.

Bazı yazarlar çok yüzeysel şekilde konulara vakıf bazıları biliyor bazıları bilerek gerçekleri çarpıtıyor. Linçler karalama kampanyaları havalarda uçuşuyor. Dün ben de bir takım olaylara rağmen sözlüğü bırakacağımı açıkladığımda gerek entrylerin altına yorumlar gerek inboxa gelen mesajlar gerek diğer mecralardaki arkadaşlarım o kadar ısrar ettiler ki adeta izin vermediler ve bu kararımdan vazgeçtim. (Hepsini seviyorum hepsini) bu insanlara açıklama borcumuz olabiliyor. Ayrıca bazı art niyetli kişilerce arkamızdan dönecek muhabbetler adına önlem almaya çalışıyoruz. Zira bu insanlar kötü niyetli ve tescilli suçlarına rağmen bir şekilde sözlükte kaos yaratıp sataşıyor insanlara. Bazı gerçeklerinde bilinmesini istemek kadar normal bir şey yok.

Ve evet. Dün şahit oldum ki arkamızdan yas tutacak çok ama çok insan güzel insan varmış. Hepsini seviyorum.

Olayı dikkat çekme çabası vs. olarak görmek yerine bunlar neden oluyor acaba demek çok daha yaratıcı çözümlere ulaştıracaktır bizi.
bu başlıktaki tüm girileri gör