laik sözlük

doris eirene
Herr muller'in son girisini okuyunca duygulandım. Farkında olmadan ne güzel zamanlar geçirmişiz. Laik savarın seri eksilenme dönemini bile özledim şu an. Valar dohearis, herr muller, giyotin, eos, prometheus ne güzel yazarlardı direkt favlardım çoğu girilerini. İlk zamanlar cinsiyetçilikle çok uğraştım, su an kimse cinsiyetçi bir şey yazmıyor ama yine de eskiyi özlüyorum swh. İlk yazarları artık eskisi kadar görememek ya da hiç görememek üzücü. trainer red, pravda, luthien tinuviel, feminafortis..
10
herr muller herr muller
Gece gece bi mutsuzluk çöktü be bana da. Böyle mi olacaktı ne bileyim. Kayıt oldum laiksavar batırdık o bahaneyle kimlerle tanıştım sesli güldüğüm anlar oldu. Bilmiyorum ya dünyada yaşadığımız her şey sanırım birilerini ve bir şeyleri kaybetmek için sanki.
doris eirene doris eirene
Dertlendim ben de.. Çok güzel insanlar tanıdık burası sayesinde yine de iyi tarafından bakmak gerekirse. Sanırım her güzel olan şey bitiyor herr.. Ama ayrılmazsan ne güzel olur
herr muller herr muller
Ya adam neden silip duruyor
herr muller herr muller
Özelden de sakin kalmaya çalış diye dalga geciyor
herr muller herr muller
Bak gerçekten ulu orta kötü konuşacağım zor tutuyorum lütfen yardımcı olur musun
doris eirene doris eirene
Mesaj attım şimdi yazdığın girini silmeyecek
doris eirene doris eirene
Formata aykırı bir şey yazmadığını söyledim ben de
herr muller herr muller
Teşekkür ederim. Ciddiyim sabahtan beri ruhsal olarak o kadar moralim bozuk ki. Şuraya girdim burada yaşadığım şeyleri içimdeki sevgiyi anlatayım diye son kez açtım. Siliyor. Ya hayır cevap vereceğim neler diyeceğim ama senin gibi başka sevdiğim yazarlar merak edince girsin okusun istiyorum başka bir şey değil. Yani önemliydi teşekkür ederim :)
doris eirene doris eirene
Rica ederim ne demek.. bir ailen de burada unutma. İstediğin zaman konuşuruz.
Valar dohaeris Valar dohaeris
Eski güzel günler
bu başlıktaki tüm girileri gör