muhammed ali clay

azadi
İslamı seçmesinde kafasına aldığı darbelerin etkin rol oynadığını düşündüğüm ABD li, eski ağır siklet boksör.
8
kargalı karga paşa kargalı karga paşa
Bos keseden ne guzel atıyosun hll ln
azadi azadi
Ayy kıyamam... Sen kendini seçim yapabilen biri mi sandın Yazık...
Mike Tyson u, Muhammed ali si.. Bunlar senin gibi doğuştan müslüman değiller. Onlar da sen gibi doğdukları ailenin dinine mensup oldular. Ancak senden farklı olarak başka bir dini/dinleri araştırarak seçim yaptılar. Sen ise müslüman bir ailede doğduğun için müslüman oldun. Asla seçim yapmadın. Tıpkı bit köle gibi, sana söylenenleri yaptın, sorgulayacak bir beynin olamadı. Şimdi de gelmiş, kendin seçmiş gibi ahkâm kesiyosun.
Önceden de yorumlaştık vr paçalarından akan cehalet sebebiyle büyüksün abi dryip, kenara çekildim. Ama görüyorum ki sen ironiyi anlamayıp, sana söz yetiştiremedim kafasındasın. Aynen de devam et. Problem yok benden yana. Ancak benden uzak dur, yoksa tıpkı bu yorumda oldugu gibi rezil rüsva ederim. Nasıl toparlayacagını düşünmekten kafandan duman çıkar.
Not: önce git tüm semavi dinleri araştır, biad ettirildiğin din kadar içerik edin onlar hakkında da... Sonra gel söyle; elhamdülillah müslüman olmayı seçiyorum seçtim diye... Öpyüm byee
kargalı karga paşa kargalı karga paşa
Ya ne ironisi bre cahil! Hala gelmiş kaşınıyorsun bilmeden hakkımda yorum yapma gibi bir cehalette daha bulunuyorsun! Dersini alamamışsın belli. Birincisi hakkımda bilmen gerekn ilk şey ben doğuştan müslüman falan değilim gelip buralarda boş mavra atma! Rezil rüsva edecekmiş görenler gördü kimin neyin rezil rüsva olduğunu ve nasıl fellik fellik kaçtığını. Gelmiş burada "yok ironi yaptım!" ayağına yatma yemezler. Kimsenin sana bulaştığı yok insanları tahrik eden, sonrada ben masumum ayağı çeken sevilmeyen ve istenmeyen birisin. Yüzsüzlüğünün alamet-i farikasıdır şu editleyip tekrar farklı başlığa çektiğin yorumun. Bir de herkes sana bulaşıyormuş kafasına yatıyorsun. Biraz da şu tarafa doğru rezil rüsva et cidden çok rezil oldum. (Lel)

Ne felsefe bilirsin, ne teoloji. Elinde sadece senin bildiğin boş bir title ile ortalıklarda hiç bir baltaya bırak sapı, kıymık bile olamamış kendini balta zanneden birisin. Birileri tarafından anca madara olur, kendi açtığın başlığın altında, kendi kendine millete laf soktuğunu zannederek geçinmeye var olmaya çalışan bir şeysin.

Son olarak değil semavi dinler, bir çok mitolojide dahil olmaz üzere hayatında kurduğun kelime harf sayısı kadar kaynak içerik eledim erittim. Gelip bana buralarda gevrek gevşek boş yapma!

Şimdi uza. Bu günlük istikhakın buydu.
azadi azadi
Şu üsluba bak... Nasıl zoruna gitmiş belli.
Şu içeriğinin farkında olan bi sensin sanırım. Eğer bunu tasdik eden tek bir kurum varsa ayağını yıkarım.
Hadi kimin kaç makalesi resmi gazetelerde yayınlanmış, kimin kaç kitabı kaç adet satmış, hangi üni. Lerde yardımcı kaynak olarak ögrencilere sunulmuş koyalım ortaya kanıtları var mısın?
Yoksa senin içerikten haberdar olan bi sen, bunu da sergilediğin tek yer laik sözlük mü?
Hadi gönder linkleri. Bende aynı şekilde sereyim hepsini.
Hadi yap hadi yapp :)
Ezik ergen seni
azadi azadi
Çıt yok.
Düşünüyor ne salllasam diye. Zira sıkıştı köşeye, 12 yaşında, teoloji profesörü nasıl oldun kanıtla bakalım
kargalı karga paşa kargalı karga paşa
Benim profesorluk gibi bir iddiam yok. Zira ihtisas alanım zaten iktisat ve felsefe :d

Ortaya attığın iddiaların hiç birinin reelitesini hala göremedik. Boş boş atıp tutmakla olmuyor. Biz neyin ne olduğunu biliyoruz aslan rahat ol. Usluptan gem vuracak en son insansın burada zira sslerin hala elimde mevcut. 12 yaşında ya da ergen değilim. Ha zira öyle olduğumu var sayalım ulen bacak kadar çocuğa madara oldun hala buralarda aşık mı atıyorsun? Derler adama.

Çıt yok değil seninle kaybederek vakit israfında bulunmak istemiyorum. Zira konu sen olunca başlı başına israf zaten :d link konusuna girme attığın linkler genelde fıs çıkıyor svdhsjfa

azadi azadi
Şimdiye kadar tek bir link atmadım sözlükte bi yere. Ancak sen rezaletini öngörüp şimdiden iftiraya başladın :) nerde ne linki fos çıkmış ziyaa :)
Hadi yol al şimdi. Benle tartışarak prim yapmak da bi yere kadar
kargalı karga paşa kargalı karga paşa
Prime bu sozlukte en son ihtiyaci olacak insanim. Sana insana prim yaptirabilecegini dusundurecek k ne yasadın bilmiyorum ama :d

Ataturk ile ilgili attigin basliklardaki linkler oldukca fisti mesela :d lel hadi uzaaa uzaaa uzaaaa hala debeleniyosun uzaaa
bu başlıktaki tüm girileri gör