pendik'te mini etekli kadına saldırı

dr vitus werdegast
şundan 4-5 yıl önce krishnamurti okuyup şiddetsizlik üzerine nutuklar atıyordum, şimdi baya gulagları falan düşlüyorum.

ben de pendik'te yaşıyorum ve bu tipleri gayet iyi biliyorum.
kaynarca'da falan bolca var bunlardan. ekseriyeti bonzai veya hap bağımlısıdır. hayatı boyunca bir bok olamamış, kendileri gibi birkaç kolpacı dışında sosyal hayatları olmayan, karşı cinsle konuşmayı beceremeyen, sevişememiş, sevgi görmemiş tiplerdir.

bunlar tehlikeli. türkiye'deki milyonlarca insan gibi, bomboooş hayatlarını ve kişiliklerini koyacak yer olarak türk/islam ideolojisini, yeni osmanlı fantazmalarını ve dinciliği seçmişler. yapmayacakları şey yok.

akp'nin "benim insanım" dediği kitleye dâhil olmayan herkesin, bilhassa kadınların örgütlenmesi ve kendini savunmayı öğrenmesi lâzım.

bunlar normal iletişim kurulabilecek insanlar değil çünkü.

hepimizin, özellikle kadınların dövüş sporu öğrenmesi, kendini fiziksel açıdan savunmayı öğrenmesi gerekiyor. geri kalmışlıklarını, komplekslerini muhafazakar bir aidiyet çabasıyla kapatmaya çalışan insanlar tehlikelidir ve yapacaklarının bir sınırı yoktur.

"ramazan'da böyle giyinemezsin" mi diyor mesela? daha "ra.." dediği anda kafayı gömeceksin. zaten tecavüz edip öldürdükten sonra bile mağdura yatar bu haşaratlar, bari en başta mağdur olsunlar. gömeceksin yani. başka yolu yok.
bu başlıktaki tüm girileri gör