türk insanı

cigdemgulu
*Türkiye insanı.

Edit: melemenler geldi.
13
liberalist liberalist
bak bu tarz insanlar fransa insanına fransız der, amerika insanına amerikan der türkiye'ye gelince çekemez. sinir oldum sana. türkiye türklerindir.
cigdemgulu cigdemgulu
"Türkiye halkı içinde… ırkan muhtelif olanlar vardır. Fakat muhtelif ırktan bulunanların birinin diğeri üzerinde, onun milliyetini yok edecek bir davada bulunmasına hacet yoktur…”
liberalist liberalist
o dediğin her ülke için geçerli kardeşim, ingiltere'de sadece ingilizler mi yaşıyor yada fransa'da sadece fransızlar mı yaşıyor? boş yapma.
cigdemgulu cigdemgulu
“ırki hukuka, toplumsal hukuka ve çevresel şartlara saygı iç siyasetin esas noktalarındandır”
liberalist liberalist
birde kendini atatürkçü olarak nitelendiren birisin, ne desem bilemedim.
cigdemgulu cigdemgulu
Atatürk'ün sözüdür bunlar ben yazmadım..
liberalist liberalist
"Türkiye Türklerindir."
liberalist liberalist
cumhuriyetin ilk yıllarında paranın üzerine bozkurt basan bi insanın düşüncesi bu yönde olabilir mi?
cigdemgulu cigdemgulu
Türkiye​ Cumhuriyeti sınırları içerisinde Kürt vardır çerkez vardır Yahudi vardır Ermeni vardır laz vardır. Kabul edin artık.
liberalist liberalist
ülkede yaşamaları onları sahip yapmaz.
cigdemgulu cigdemgulu
Türkiye Türklerin olduğu kadar onların da milleti. Kimse ayrı ayrı sahibi değil ülkenin. Hepimizin yurdu burası. Ben sana bunu anlayamıyorum.
dokuzkoydenkovulanadam dokuzkoydenkovulanadam
Atatürk'ü sevmek Atatürk'çü olmak arasında ki farkı senin gibiler çok güzel ortaya koyuyor. kendi düşüncelerinizi kendinize saklayın. Atatürk Türk halkına hiç bir zaman anadolu halkı veya başka bir terimle seslenmemiştir. Konuşmalarında, yazılarında hep gururlu bir şeklide Türk ulusu diye haykırmıştır. yine gençliğe hitabede Türk ırkının asil kan olduğunu çok güzel bir şekilde vurgulamıştır.

..Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Mustafa Kemal Atatürk
20 Ekim 1927
cigdemgulu cigdemgulu
Ben hiçbir zaman kendimi Atatürkçü olarak tanımlamadım. Bu sözlük insanların düşüncelerini yazması için var ve bende yazıyorum. Buna engel olmak size düşmez.
bu başlıktaki tüm girileri gör