heteroseksüellik

düzadam
üst düzey heteroluk, normal heteroluk birde düşük heteroluk diye ayırdığım durum.
birinci durumun erkeklerinin hayatı tamamen kadınlara yönelik olup bu bölümün üyeleri daha ilk okul çağlarından kızlarla içli dışlı olmasıyla kendini gösterirler lise dönemlerinde kavga dövüş ile popülerlik kazanmak yerine dönem içerisinde altı ila sekiz arası sevgili değiştirmesiyle popülerliğini kazanırlar. üniversite okuyanları çok nadirdir lise bitiminde bir işe girip cumartesi geceleri gece klüplerinden kadın tavlamaya çalışırlar.

birinci durumun kadınlarını özetlersek, bu tarz kadınlar genel olarak kariyerinde başarılı olan kadınlardır. herzaman düzenli sesk yaptığı birileri yada orta seviye ilişki düzeyine getirdiği erkekler mevcuttur. yüzde altmışbeşlik kısmı üniversite okumuştur. okumayanları genelde zengin erkeklerle takılıyordur.

ikinci durumun erkekleri, lise dönemini orta sıralarda derslerinde orta başarılarla geçirmiş orta düzey bir öğrencidir. üniversite okumuştur yada okuyordur. üniversitede popüler değildir ama istediği zaman bir ilişki içerisine girebilecek potansiyele sahiptir. kariyer hedefleri de anlayacağınız üzere orta'dır.

ikinci durumun kadınları hakkında net bir çıkarım yapamıyorum.

üçüncü durumun erkekleri, ya çok iyi kariyer yaparlar yada girişimci olurlar. kadınlarla araları ilişki bakımından istediği takdirdede iyi olmaz daha çok yakın arkadaşlık tercihleridir.

üçüncü durumun kadınları, lise döneminde en başarılı öğrencilerdir ve en kaliteli üniversitelerden birinde okumuştur yada okuyacaktır. üniversite dönemlerinde feminizmle tanışırsa özünden benimseyeceklerdir ve sosyal anlamda çok iyi yerlere geleceğinden eminim.
1
kemalisthanım kemalisthanım
okey
bu başlıktaki tüm girileri gör