kürtaj

dal kalkinca sarkan kartal
Kadın doğurmak istemiyorsa yaptırabilir, yasaklanması bir ara gündemdeydi; büyük olay olmuştu. Yasaklanmamalıdır, nüfus planlamanın son ve en agresif yöntemidir.

Diğer yandan, Küretaj ile anne rahminden koparılan küçücük bedenleri kanlı canlı gördüğümde çok üzülmüştüm. Elime aldığımda yaşıyor gibilerdi. Düşünsenize, anne karnında bir hayat başlıyor ve o hayatın sonu dünyaya gelmeden kırmızı renkli "tıbbi atık" kutusuna atılmak oluyor.

Edit: ek bilgi olarak, 10. Haftadan itibaren çocuğun kalbi atmaya başlar ve Çocuk canlı bir birey olarak ele alınır, temel hak ve özgürlüklere sahip olur. Bunlardan en önemlisi yaşama hakkı olduğu için kürtaj 10. Haftadan sonra cinayettir.
4
trainer red trainer red
bunu sadece insan için düşünmek bence alçaklık,lafım sana değil sakın yanlış anlama.sokaklarda onlarca hayvan bu şekilde ölüyor veya öldürülüyor fakat bizim insanımız milletin mahreminde olduğu için sadece bunu konuşma gereği duyuyor.
dal kalkinca sarkan kartal dal kalkinca sarkan kartal
Hayvanlar için daha fazla üzülüyorum dostum. Sokaktaki yavruları, barınaklardaki çocukları gördükçe inan parçalanıyor içim. Oysa ki dünyadaki en güzel şeyler onlar, en yoğun ve saf sevgiyi taşıyor minicik kalpleri... Bir insan (!) nasıl olur da bu canlara eziyet edebilir, aklım almıyor
trainer red trainer red
işte bu kürtaj yasakçılar küçük bir kedi kadar sevgi beslemeyen yaratıklar.
yolda hamile kedi tekmelerler,sonra çıkıp kürtaj haram diye yaygara kopartırlar.
vicdansızlık ve iki yüzlülük bi arada.
dal kalkinca sarkan kartal dal kalkinca sarkan kartal
Kalbi taş kesilmiş mahlukatlara diyecek söz yok, edecek çok küfür var.
Ne diyelim, zalimler için yaşasın cehennem.
bu başlıktaki tüm girileri gör