cinsiyetçi yazarlar banlansın kampanyası

cigdemgulu
Cinsiyet kendi fikirlerimizle seçebileceğimiz bir şey değil. Eğer seçebilseydim, günümüz Türkiyesin de erkek olmak isterdim. Erkek gibi hissettiğimden değil ezilmemek için bu kadar yıpranmamak için. Türkiye'yi bir kenara bırakalım eğer burada bu kadar kaliteli insanın arasında cinsiyetçi yazarlar varsa, kişiyi fiziksel, zihinsel özellikleri yüzünden yargılayan insanlar(!) varsa olmamalı. Burada durmamalılar.
4
liberalist liberalist
Lan çıldırıyorum birde günümüz Türkiyesinde erkek olmak isterdim yazmış. Kızım bi Osmanlı dönemi yada daha eski dönemler hakkında araştırma yapıpta yorum yap bari. Ah ulan ah şu feminizm şeysi tüm topluma yayıldı anasını satayım, Iq seviyesi 67'ye düştü.
mortalresistance mortalresistance
Günümüz türkiyesinde erkeklerin de yaşadığı bazı zorunluluk ve problemleri baz alırsak günümüz yerine erkeklerin daha egemen olduğu dönemleri kastetmek daha doğru olur sanki.
cigdemgulu cigdemgulu
Liberalist bey fark eder mi günümüz Osmanlı ve ya ondan öncesi. Kadınlar her dönemde ezildi. Ben feminist değilim hümanistim insanların eşit olması taraftarıyım. Iq seviyemi seninle tartismak istemiyorum çünkü gördüğüm kadarıyla zaten senden yeterince yüksek.
cigdemgulu cigdemgulu
Günümüz Türkiyesi deme sebebim günümüz Türkiyesinde doğmuş ve yaşamış olmam?
bu başlıktaki tüm girileri gör