izban

Valar dohaeris
Bursa'nın ardından kullandığım 2. Metro ulaşım ağı. Bornova istasyonundan Konak istasyonuna gidip gelmek için kullandım her seferinde. Bursa metrosuna nazaran o kadar boş oluyor ki anlatamam. Bursaray istanbul'da ki metrobüs gibi. Boş koltuk bulsan sevinirsin ya. Halbuki izban öyle mi? Günün Neredeyse her saatinde boş buldum aşkımı. Peronlarda metronun nerde olduğunu gösteren ekranda yok bursaray'da. Sadece çıkış kapılarının üstünde yazıyor duraklar. Tabii okumak için ayağa kalkacak kadar cesaretli isen. Kullananlarda bilinçli bu arada. İnen yolcuya öncelik var. Kitap okuyanlara da çok fazla rastladım. Sonra izmir niye chp'nin kalesi swh.

İzban anımı anlatayım. İlkokul arkadaşları buluşmuştuk izmir'de 2013'te 4 arkadaş 2k 2e. Konaktan Bornova'ya dönüyoruz işte gece. Bizim perona bir dilenci girdi, herkesten para falan istedi. Kimse para vermeyince(aferin lan bilinçli halk) metro durunca inip bizden sonraki perona girdi adam beklemeden. (random swh)
2
yedi bela makasl sincap yedi bela makasl sincap
izban ile izmir metro farklı şirketler. izban bu daha kokulu olan.
gerçi yeni gelen vagonlarda da var bi koku ama neyin kokusu çözemedim.
Valar dohaeris Valar dohaeris
Onu bi çözemedim kuzenin kafasını şişirip durdum sorularla affagaghh bizde tek hat ya anlayamamıştım ilk başta sebebini. Ama izban'ı da kullandım aktarma ile
bu başlıktaki tüm girileri gör