sözlükte sadece tanrı din saldırısı üzerine başlık açanlar

kargalı karga paşa
Gerçekten böyle bir kesimin var olduğunu görmek mide bulandırıcı. Açılan başlıklar ve savunmalar karikateist +9 itemi
Hep aynı hikaye.. "Ben cok inancliydim.. Namaz kilardim oruc tutardim hacca bile gittim.. Ama sonra Tanri soyle tanri boyle..."

Bu tip arkadaşlarımızın çoğu malesef yeterince bir bilgiye sahip olmadan kalkıp burada don kişot gibi yeldeğirmenlerine saldırmakta ve sözlüğün kalitesini düşürmektedir. Argümanlar çürüktür. Hem de kendi içerisinden çürüktür. Mantık hataları göz kanatır. Bırakın marjinal ve elitist takılma duyar kasma çabalarını. Ekşye inciye çevirmeyin şurayı. Hayır cidden birşeyler bilerek kayda değer eleştiriler olsa gam yemiyeceğim.

Öte yandan kalkıp inanan hiç bir arkadaşın burada "Allah'a inanmayanlar şöyledir böyledir" gibi bir başlık açtığını görmedim. Hayır arkadaşım derdin sözlükteki inanan insanları tahrik etmekse o başka. Ne yazık ki onun da yeri burası değil.

Siz insanları sözde aydınlattığınızı zannediyor, çok aydın ve çok bilgili göründüğünüzü düşünüyorsunuz. Ama aslında bir halt bilmiyor ve komik oluyorsunuz.

(bkz:ağız dışında gülünen uzuvlar)

Edit:İmla
3
jesus jesus
Birkaç bin yıllık hurafe saçmalıklara karşı yazı yazmak için ne kadar entelektuelite gerekiyor peki efendim? Özellikle ibrahimî dinlere karşı yapılan en sığ eleştiri bile o dinlerin kendilerinden çok daha mantıklıdır. Burada eskiden müslümandım şimdi şöyle böyle diye anlatmak argüman değil yaşanılanı anlatmaktır ve kesinlikle yel değirmenlerine saldırmak değildir. Çünkü şunu unutmamak gerekir ki burası birkaç yazarın lan bağlantısı üzerinden oluşturduğu bir grup değil internet ortamıdır ve her türlü insanın burayı okuması beklenir, okunacaktır. Ayrıca çok kaliteli bir şekilde ateizm, agnostizm propagandası yapan yazarlar aranırsa bulunacaktır.
Çok uzun yorum kardeş okumadım özeti: kalitesiz yazarların mod oldum diye ağız dışında uzuvlarının kalkmaması gerekir.
kargalı karga paşa kargalı karga paşa
Mod olup olmamak ile konunun ne alakası var kestiremedim. Gerçekten kaliteli yazdığına inandığım arkadaş ile yaptığım fikir alışverişleri yine girdilerim arasında aranırsa bulunacaktır. Fakat kastettiğim şeylerin senin algıladığın şekliyle olmadığını belirtmem gerekecek anlaşılan.

Kalkıp da burda şöyle sakso böyle sakso çeken başlıklar açılırsa kusura bakmasın kimse fakat kimse burda buna alkış tutulmasını beklemesin.
jesus jesus
Bahsettiğin başlığın da ateizm propagandası ile hiçbir alakası yok
bu başlıktaki tüm girileri gör