feminizm

adolf hitler
üzgünüm fakat bunun mor kıyafetli mor pankartlı bilmemneli hareketlerini kanser buluyorum.

( emma goldman, virginia woolf okuyan düzgün insanları dışarıda tutuyorum)

sözelden 200 puan alır %50 burslu halkla ilişkiler okursunuz ama yazılımcı derken niye erkek kullanılmış diye oturur ağlarsınız. ulan o zaman siz de kazanın? ben kod yazıyorum siz de yazın?
gündemleri ped isteyememek ve kadın yerine bayan denmesi olur genellikle. kadını objeleştirmeyin derken çıplak eylem yapanları olur, ama aynı çıplak eylemi bir erkek yapsa "sapık, pislik eril zihniyet" olur.
eşitliği savunan bir feminist olduğunu söyleyen fakat kadınlara askerlik gelmesini istemeyen, yalnızca pozitif ayrımcılığı destekleyen, hatta ve hatta hesabı erkeğin ödemesi gerektiğini savunanları da gördü bu gözler. tiksiniyorum arkadaşlar elimde değil ya.

"ama biz böyle değiliz" diye bana atar yapacak olan varsa başta zaten uyarımı yaptım. doğru düzgün okuyan araştıran insanlara lafım yok dedim. dediklerimi üzerine alınan varsa bu anlattığım düşük profilli insanlardan biridir. bu entry'i "erkeklerin dikkatini çekmeye çalışıyo yea" diye yorumlayacak olan varsa beni engelleyebilir, zira kromozom xx. her neyse. eğer feminist olacaksanız eşitlikçi olun, bir cinsi sömürmeye yönelik eylemlerde bulunmayın. ha bi de kol altlarınızı falan alın ya leş gibi kokuyo sonra


3
jesus jesus
Yazını baştan sona elestirebilirim ancak gerçekten tek tek uğraşmak istemiyorum bu yüzden daha önce deginmedigim tek bir şeye değineceğim. Kadınların çıplak eylem yapmaları cinsel obje olarak gorulmemelerini istemeleriyle ters düşmez. Tam aksine çıplak eylem bu konu dahil birçok konuda tercih edilebilir.
adolf hitler adolf hitler
ben de tek tek açıklama yapmakla uğraşmak istemediğimden "peki" diyorum o halde.
dal kalkinca sarkan kartal dal kalkinca sarkan kartal
Bence bütün eylemleri çıplak olabilir, bir mahsuru yok
bu başlıktaki tüm girileri gör