petyr baelish

Valar dohaeris
Zeki, şerefsiz, korkak, ikiyüzlü, ağzı iyi laf yapan, havadan altın kazanmak gibi bir yeteneği olan game of thrones karakteri. Kendisinden epey küçük Sansa Stark'a aşık olduğu için aynı zamanda da pedofil'dir.
valonqar valonqar
korkak? pedofil? ikiyüzlü? hahah.
Valar dohaeris Valar dohaeris
Yahu ikiyüzlü ve pedofil olduğunu kabul etmiyorum deme şimdi bana swh.
valonqar valonqar
ayıp yav. kaç kere uyardı ned'i bana güvenmeyin diye. tutuklandığı zaman da dedi zaten, dedim dedim inanmadın bak noldu şimdi diye. böyle ikiyüzlülük mü olur
Valar dohaeris Valar dohaeris
Yahu tek ihaneti ned reisimize olsa neyse. Spoiler'a girecek diye yazamıyorum şimdi burda, evlenmek istemediği o kadınla evlenip ölümüne sebep olduğunu biliyorsun. Bir insanın duyguları ile oynamakta ikiyüzlülük olmaz mı?
valonqar valonqar
babamız kral değil ki bizi bir yerlere getirsin. bu çetin yolda tek başınayız. yapayalnızız. mecburuz böyle şeylere. stannis'in adaletine hayran olsam da petyr favorim
Valar dohaeris Valar dohaeris
kast sisteminin aşırı uygulandığı bir evrendeyiz yâhu. Sen Cat veya Sansa Stark ile bırak evlenmeyi, ellerini bile tutamayacak kadar düşük bir seviyedesin. Haddini bil be adam swh.
Valar dohaeris Valar dohaeris
yok yahu cidden hak veremiyorum sansa ile olan ilişkisine. Gerçi sansa arya veya annesinin aksine aşırı aptal bir kız. Birkaç hoş söz ile gönlünü kaptırabilir petyr abimize.
valonqar valonqar
Kes, kes! Tigirkut petyr hakkında nasıl böyle konuşursun? Gör bakalım evrenin sonunda neler olacak.

Ayrıca sansa hem güzel bir kız, hem sevdiği kadının çocuğu ve ona çok benziyor, hatta daha güzel ve önemli bir yeri var. Bence çok mantıklı bir ilişki
Valar dohaeris Valar dohaeris
sansa güzel ama aptal. Dediğin gibi, Sevdiği kadının "Çocuğu" yâhu bu kız. Çocuğu yaşında kızla evlenecekse ölsün daha iyi :D hiçte mantıklı değil hıh.
valonqar valonqar
Bunu yeni gördüm ama sansa da aptal cat de.
bu başlıktaki tüm girileri gör