ateist ve dindar insanlar arasındaki farklar

valonqar
(bkz: karikateist sen misin?)

bıkmadınız mı şunlardan la. yok ateist şöyledir, sorgular, zekidir... geçin efendim bunları, geçin. bırakın şu argümanları. adamakıllı ateistlerle tartışmayı, güzel argümanlar kullananlarla konuşmayı ben de çok severim. zira hem bir şeyler öğrenirim, hem de inancımda bunun yerini araştırırım ve tanrıyla olan ilişkimi güçlendiririm. ama bu nedir şimdi? imanlı birisi sorgulayamaz, öyle mi? vay anasını. peki.

masal dünyasında yaşar. hahahah olm. ne hakkın var senin birinin inancına masal dünyası demeye?

hakkını arar / şükreder. hmmmmmmm. düşündürdü. bundan sonra hakkımı arayamacağımı da öğrendim. tişikkirlir kirikitist.

okur / dinler. bundan sonra kitap da alamıyorum sanırım. neyse. sesli kitapla işimi hallederim ben de. swh.

gözlem yapar / dikizler. ya kjahsgfdvhabjsnkdmlaksjdnhgfdatcsvygduhbnıjmoplğ. dayanamıyorum artık. ah, kalbim. n'aptın ya? peki, ateist çomar kardeşim, peki. sen ateist olunca iq'un falan arttı. arabın dini falan. savaş? 9 yaşındaki kız? ya kardeşim ben sorgularım onlar biat eder? of. müslüman olmamama rağmen bıktım sizlerden. dayanamıyorum. pes ettim. malın tekiyim evet. hakkımı aramam, şükrederim. okumam. dinlerim. kandırılırım. dikizlerim. masal dünyasında yaşarım. çünkü ben bir dine inanıyorum. evet.

yazık.

edit: imla
3
azadi azadi
Sen semavi dinlerin dışındakilere masal diyorsun ama? Bir ateistle konuşup, imanının mutlaka gelişeceğini öngörmekle de bağnazlığını itiraf etmiş oluyosun.
Büyümen gerek daha
valonqar valonqar
Hayır. Kimsenin gidip yüzüne masala inanıyorsun demedim, demem de. Ayrıca onu da şu açıdan dedim: güzel bir şekilde tartışmak kutsal kitap'tan daha fazla referans yapmamı sağlayarak beni içine çekiyor. Daha fazla düşünüyorum. Saçmalamayı ne zaman keseceksin artık? Büyümen gerek daha ne demek?
azadi azadi
Oki
bu başlıktaki tüm girileri gör