blutv saçmalığı

anne boleyn
geçen hafta the handmaid's tale diye psikopatça bir diziye denk geldim. heyecan aksiyon sıfır ama acayip bağımlılık yapıyor. öyle aptal gibi izliyorsun işte. olayları falan anlamaya çalışıyorsun acayip gizemli. ama gelin görün ki izlediğim siteden telif hakkı nedeniyle kaldırılmış. sırf bir dizi izlemek için ayda 9.90 tl vermek zorunda olduğum blutv de var bir tek. biri bu saçmalığa dur demeli. neden bir diziyi izlemek için para ödemek zorundayız? o zaman dizibox falan da para alsın onlar enayi mi de para almıyorlar diyesim geliyor bunlara.

edit: gittim 9.90 verdim şimdi psikopat dizimi izleyeceğim. dayanamıyorsun. işte bir dizi ne hale getiriyor insanı, görün.
8
laiksavar laiksavar
"neden bir diziyi izlemek için para ödemek zorundayız?" bu cümleyi düşünerek mi söyledin?
rigmo rigmo
bu blutv benim bildiğim, kendi bütçesiyle çekiyor dizileri. yani çektikleri var. mazlum muydu neydi ali atayın oynadığı öyle birşey geçen final yapmış. bazı dizileri kendi çektiğinden ötürü bütçeyi orada kullanıyorlarmış. netflix hesabı..
rigmo rigmo
masummuş adı pardon mazlum değil :D
anne boleyn anne boleyn
dizibox gibi siteler ücretsiz dizi izleme imkanı sunarken, blutv neden bir dizi için para istiyor diyorum. bence sen yazımı okuyarak, anlayarak cevap vermedin
anne boleyn anne boleyn
ama bu yabancı dizi :( bu niye paralı ki?
koppekbaligi koppekbaligi
Korsan izlemen zaten doğru değil bi de bunu savunuyor musun? vay anasını
laiksavar laiksavar
Vurgu yapmak istediğim nokta koppekbaligi'nin dile getirdiği konuydu. Bence sen üzerine düşün.
rigmo rigmo
eğer hayvan gibi reklam izletiliyorsam, sağım solum reklam saklanmayan reklam ise ben para falan vermem arkadaş. filmlerde dahi sinemaya gittiğinizde yok ürün yerleştirme, yok sinema öncesi garip reklamlar. bitmiyor. bir de üstüne fahiş fiyatlar. ben bu tarz şeylere para harcamamaktan yanayım. ki bana kalsa hiçbir şeye para harcamam :))
kemalisthatun bu arada o dediğiklerin için para verip alıp yayınlayabiliyorlar ama aslında bahsetmek istediğim çektikleri diziler olduğuydu. dediğim gibi türk işi netflix.
bu başlıktaki tüm girileri gör