anabard58

anabard58
Kendisi gibi düşünmeyenleri aşağılamak Ne hoş ya...

Hakkımda ne düşündüğünüz s*kimde değil.ego mastürbasyonu yapmayacak kadar akıllı adamım.kendim gibi düşüneni aşağılayıp hor görecek kadar da yobaz değilm.


Milliyetçi,Atatürk İle ve inkilaplarını savunan Müslüman ,hristiyan,eşcinsel,transeksüel,lezbiyen,gay eşcinsel,interseksüel.Laz,Çerkez,Türk,Kürt ayırmayan herkesi seven görüşlerine saygı duyan biriyim.Ne olduğunuz önemli değil eğer insansanız kafi.Görünen o ki Bazı dingilleri rahatsız ediyor



öncelikle beleşçisiniz efendim. inzaghi gibi beleşten gol atma, kaçak dövüşme peşindesiniz. hem şekliniz bozulmasın, hem de ön plana çıkın istiyorsunuz bir şekilde. tercih meselesi olan, hakkında bilgi sahibi olmadığınız konular, meseleler üzerinden bedavadan, birikimsizce ve bilinçsizce prim yapmaya bayılıyorsunuz. çok fazla karşılaştığım bir güruh, kendini kısa yoldan aydın, entelektüel kesime dahil etme peşinde, hatta birçoğu dahil olduğuna inanıyorsunuz . ve malesef değisiniz.
5
jakoben jakoben
moruk düşünmüyorsun bence sorun orada düşünüyor olsan böyle tepkiler gelmez emin ol. benim düşüncem bu diye tuşladığın her şeyi ekşi sözlükte binlerci çomar her gün yazıyor. sahiplenmeye ve korumaya çalıştığın şeylerin maliyeti bedel ise gerçekten düşünmeli ona göre cephe almalısın. biz burada konuşurken bile kaç çocuk bademleniyor ,kaç kadın gericilikle yoğrulmuş erkekliği yüzünden kocasından şiddet görüyor hiç meçhul değil..bunların kökeninde olan şeylerin yanında olamayız.çünkü salak değiliz.yarın öbür gün benimde başıma gelebileceğini bildiğim bir şeyin (ki geldi) savunmasını yapmamızı bekleme.meraktan soruyorum, türkiye'de mi yaşıyorsun veya yeni falan mı geldin ?
anabard58 anabard58
Alıntı yaparak cevap vereyim hafi bakalım demet Akalın...

“kaç kadın gericilikle yoğrulmuş erkekliği yüzünden kocasından şiddet görüyor hiç meçhul değil..bunların kökeninde olan şeylerin yanında olamayız.”


Olmuyorum ki aha da kanıtı türban takmanın özgürlük olması başlığında var.
Kadın medya tarafından bir kalıba sokularak verilir ve bu ataerkil şekildedir Türkiye de ne yazık ki ataerkil bir ülke buna rağmen kadın Atatürk'ün de yaptığı üzere özgür olmalıdır.

Özgürlük başını açarak olmaz,kapatarakta olmaz.Kadına şiidet tecavüz olmasın mo istiyorsun ? Tamam bu çok basit erkek çocukları iyi eğit ki sorun olmasın.

Dini yön ederek onda suç bularak onu yapamazsın dini be dindarları da Yok edemezsin soykırım yapamazsın yaparsan hitler den farkın Ne ? Hani faşizme karşı omuz omuza diyordunuz ?

———-/———/————/———-/
yarın öbür gün benimde başıma gelebileceğini bildiğim bir şeyin (ki geldi) savunmasını yapmamızı bekleme.meraktan soruyorum, türkiye'de mi yaşıyorsun veya yeni falan mı geldin ?“

Hayatta hiç bir şeyin garantisi Yok 30 yaşındayım ah oturup konuşsak bir içsek sana o sofrada neler anlatırım aynısı senin içinde geçerli.Ama bağnazlıkla savaşmak İçin başka bir yerde yazdığım gibi ancak ilim ve fenle yaparsın.Dini savunmak gericilik değildir hayır.Ama dini kullanarak kötü şeyler yapanı engellemek hepimizin insani borcudur.
anabard58 anabard58
sahip olduğunuz engin aklı, usu, düşünmek için kullanmak yerine sonu -izm ekiyle biten dar kavanozlara sıkıştırmayın. geniş düşünün, ince görün. kazanan insanlık olur.
jakoben jakoben
bu eğitim kısmında işin içine burjuva giriyor. ben nasıl eğiteyim? dedim ya ilerici burjuvanın işi bu cumhuriyetin devamlılığının dinamiği olması gereken yapı bunu hiç sikine sallamazken ben hangi para ile gidicem köy enstitüsü açacağım? evet abi, eğitim her şeyin başı.fakat bizler her şeyin sonuna yaklaşıyoruz kusra bakma artık yani.niye böyle ezber konuşuyorsun aq? bilmiyor muyuz sanıyorsun aslında insanları baştan eğitebilsek sorun olmayacağını?cani miyiz biz aq?
anabard58 anabard58
Anlamadığın nokta şimdi de eğitebilecedir....

Sana köy enstitütüsü aç demedim.etrafından yapabilirsin bunu
bu başlıktaki tüm girileri gör