eşcinsellerin dışlanma nedenleri

codex cumanicus
Öncelikle söylemeliyim ki ırkçı ve homofobiklikle itham edilen biri olarak bu şahsi görüşlerimi size aktarıyorum.

Bu olay aslında tavırla doğrudan alakalı. Ülkede yirmi yıl içerisinde oluşturulmuş bir eşcinsel kalıbı var. Toplumsal huzuru bozan, tacizci, yüksek sesle konuşan , abartılı hatta absürd giyinen rezil eylemlere görüntüsü ve ismiyle karışan cinsten bir eşcinsel imajı oluşturuldu. Burada ilk hata görünen yüzü muhafazakar olan Türkiye toplumu.

İşin ikinci etabında ise halihazırda yıkılması gerekirken bu imajı benimseyen eşcinsellerin hatalı davranışları ortaya çıkıyor. Bu ağırlıklı olarak bizim ülkemizde rastlanan bir durum. Takım elbisesini giyip centilmen tavrından ödün vermeden yaşayan eşcinseller de var ülkede. Ya da trans birey olup kendi halinde evinde ocağında yaşamını idame ettirenler .

Bakın hala söylüyorum bu durumun gerçekleşmesi mevzu bahis bireyler ve toplumun ortak hatasının sonucudur. Sırf etiket olmak için cinsel kimliğini kullanan lgbt bireyler de en az bu insanları dışlayan faşizan güruh kadar suçludur.Zaten işin mide bulandırıcı kısmı da bu. Nüdist eylemlerde götü başı dağıtıp hakkını savunacağına canı gönülden inanan insanlar varsa zaten daha da çabalamaya gerek yok sanırım.

İhsan Hala bu tanımların ve genel kalıbın dışında kalan insanlardan yalnızca biri. Böylesi bir tavırla toplumda yer almak isteyen insanların dışlanacağına pek ihtimal vermiyorum açıkçası.

bu başlıktaki tüm girileri gör