hz.muhammed

eileen
1-Sübyancı/pedofil. (kendi 50 küsürken, 9 yaşında kızla beraber olan insana pedofil ya da sübyancı demekte sakınca yoktur)
2-Zorba, tecavüz zanlısı (11. Eşi safiyenin kardeşini, kocasını öldürüp, aynı gün koynuna almıştır. İslam fıkıhı bunun safiyenin tercihi oldugunu söyler. Ancak biraz mantıklı düşünecek olursanız, kocanızın kellesini kesen adamın, kestiği gün koynuna girer misiniz, böyle bir prenses olabilir mi' diye, eminim size de saçma gelecektir. Ayrıca evli kadınla evlenmek için bir süre de beklemesi gerekmez miydi? Ya safiye hamile olsaydı?)
3-Gözünü altın bürümüş, bu uğurda savaşlar çıkarıp, aynı surede birbirini yalanlayan iki ayet vermek bedbahtlıgına girişmiş 3.sınıf diktatördür. (Enfal suresi 1. Ayette ganimetlerin tamamını allah adına istemiş, baktı millet yemiyor, hemen akabinde aynı sure 41. Ayette payını 1/5 e düşürmüştür. Ayetlerin nuzul şeysi diye savunurlar ancak acınası bi savunmadır)
4-Yüzlerce masumun, çocuğun kellesini Ali'ye kestirmiş, bir de oturup seyretmiş eşi görülmemiş bir canidir. (hayber kalesi fethinde 13 yaşından büyük bütün erkeklerin kafasını kestirmiş, kadınlara da mal misali tecavüz ettirip, köle olarak almış, satmış, diğer askerlere sunmuştur. İslam fıkıhı bu olayı övünerek anlatır.)
5-Tamamı vaad, tehdit ve kendi çıkarlarına hizmet eden ayetlerden oluşan Tevrat bozması kitabı ilahi diye yutturmuş, hala da insanların birbirlerini öldürmesini, ülkemin resmen buna inananlarca talan ediliyor olmasına kadar suçlu, bugün yaşasa tavukların bile kaale almayacağı bir tiptir.
2
bir parca liberal bir parca liberal
Bu bilgilerin doğru olduğuna canı gönülden inanıyorum.
eileen eileen
Merhaba liberal.
Özellikle bu tür hassas konularda İslami otoritelerce kabul görmeyen bir şey yazmaktan kaçınırım.
Miadı çoktan dolmuş bir din. Çekip çıkarmalıyız insanlarımızı içinden
bu başlıktaki tüm girileri gör