thedifference

Virtuoso
SEN ŞİMDİ CEVAP VEREMİYEAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHA
4
eileen eileen
Bu nedir? Bu sözlük isteyenin istediği başlığı, giriyi saçmalayacağı bi yer midir?
Admin, mod ses etmiyor, 👏 alkış tutuyor diye nerede duracağını bilememek midir sözlük yazarlığı?
Dikkat ettim, sözlüğün genelinde bu hava var. Yazdığınız girileri yayınlanmadan önce birkaç kez okuyun. İstirham ediyorum. Bir düşünün bu yazdığınızla (vb) sözlüğe ya da sözlük takipçilerinene ne katıyorsunuz!
Virtuoso Virtuoso
Toplumsal mesajla her şey ne kadar yoluna koyulur bence sen biraz ölç biç yada ne tercih edersen onu yap. Bu platform sözlük devlet ansiklopedisi/arşivi değil. en nihayetinde eğleneceğimiz konularda olacak. velhasıl çok takılma böyle şeylere. burası için bir şeyler yapmak istiyorsun bu çok belli buna saygı duyarım ama kimin ne yazıp yazmayacağına karar verir tarzda görüş bildirirsen sözlüğün özgün yapısı ve anonimliğin tatlı eğlencesinden uzak resmi bir ortama sürüklenebiliriz. özetle çokta şey yapma dostum herkesin bir yazı dili tarzı var yönetim gerektiğinde ne yapıp ne yapmayacağını bilir.
eileen eileen
Yönetimin pek bir şey bilmediği veya umursamadığımı aşikar.
Fakat! Şahsınıza siz diye hitap eden tanımadığınız insanlara tam tersi bir hitap tarzı, o kişinin sizinle bu kadar bile muhatap olduguna pişman olmasına yol açabilir. Pek tabi ahlak anlayışınız, üslubunuz kendine münhasır, farklı olabilir. Yine de Bu tanımadığınız insanlarla konuşurken nezaketen ayak uydurmanız gerçeğini göz ardı etmenize engel değil. İlk günden kafamda oluşan 'bu sözlükte her önüne gelenle muhatap olmamalısın' intibasına katkıda bulunduğunuz için teessüf eder,
İyi günler dilerim.
Virtuoso Virtuoso
mümkün mertebe muhatap olmazsak gerçekten çok memnun olurum. hayatı bu kadar ciddiye almadığına kesin suretle eminim . hayatta başarılar dostum.
bu başlıktaki tüm girileri gör