fox'ta kürtçe'ye sansür

jitemci
Olması gereken bence. Dil olarak değil ama zararlı söylem olduğu için yapmış olabilirler sonuçta konuştukları şey her bölgeye ve mekana göre farklılık gösteriyor farklı yerden iki kürt kendisiyle anlaşamıyor bile bu da konuştukları şeyin en basitinden dil olmadığının göstergesidir.
hükümetten aldıkları gazla son 3-4 yıl içersinde 'bilmem kaç bin yıllık dil yok tarih' söylemleriyle duyar kasanlarda baydı artık.
7
the the
Kürtçe bir dil değil mi? ahahahahah.
" farklı yerden iki kürt kendisiyle anlaşamıyor bile bu da konuştukları şeyin en basitinden dil olmadığının göstergesidir." diye yazmışsın. dil anlatım dersinde ağız, lehçe, şive görmedin mi sen?
jitemci jitemci
Sayın çok çok bilmiş yaratık benim ne anlatmak istediğim gayet açık ırk bile olmaları muamma ilen dilleri olması ironik olur.
the the
Bence sen sevin ki atatürk diye bir insan geldi de türkiye'yi kurtardı. Yoksa avrupalılar o kadar kızgındı ki seni de muamma edeceklerdi.
deist imam deist imam
"İçersinde" değil "içerisinde". Ayrıca 2 nokta ve 1 virgül atlamışsın. Bir de "kasanlarda" değil "kasanlar da". Kürtçeye laf edeceğine türkçeni düzgün kullan önce yavru kurt. Türkçe dersinden bu akşamlık bu kadar.
the the
Katılıyorum sana <3 Türkçe'yi doğru düzgün konuşmayan gelmiş bilmediği dile laf atıyor...
jitemci jitemci
çok yemlenmek istiyorsanız size köpek maması alıp önünüze koyabilirim.
deist imam deist imam
Herkes kendi yediğinden ikram edermiş. Senin yemeğini almayı hiç istemem. Paranı bence türkçe dil anlatım kitaplarına harca yavru kurt. Hem belki 1-2 tane imla kuralı öğrenirsin.
bu başlıktaki tüm girileri gör