sözlükteki kürt sempatizanları

poyraz
hiç bir zaman türk olduğum için bir başka ırkı ezmedim. hatta belki türk bile değilimdir azeriyimdir kürdüm belki rus, kırgız, bilmiyorum genetik haritamı çıkarmadım. hiç bir zaman da bir kürt'ü sadece kürt olduğu için ötekileştirmedim. ben türkiye'de doğmuş bir türkiye vatandaşıyım. genetik olarak belki türk değilimdir ama atamın bana verdiği yetkiye dayanarak ne mutlu türk'üm diyorum. dikkat edin aynı şekilde mustafa kemal atatürk de ne mutlu türk olana dememiştir ne mutlu türk'üm diyene demiştir.

fakat gelin görün ki sözlükteki bir çok yazar hiç utanmadan sıkılmadan kürdistan gibi türkiye topraklarında bir kürt devleti kurulmasının hayalinde. başlıkta bunu direk söylemese bile kürdistan kelimesi açık açık bölücü bir unsurdur. kürdistan diye bir yer yok, burası türkiye toprakları ve hep öyle kalacak gibi bir cümle kurmuş yazar arkadaş tüm kibarlığıyla. ama hepinizin bildiği şahıs kürdistan türkiyeden bile önce vardı kürtler bu topraklar için çok emek verdi rerere rörörö gibi cümlelerine devam etmiştir.

burası atatürk'ün bir ilkesini temel alarak kurulmuş bir sözlüktür. sözlüğün adı laik olduğu için atatürk'ün diğer ilkelerini görmezden gelmek mustafa kemal atatürk'e büyük bir hakarettir. hükümetimiz sürekli değişse de değişmese de. başımıza herkesin sevdiği veya herkesin nefret ettiği bir kişi de gelse, bize onu unutturmaya çalışsalar da çalışmasalar da bu ülkenin kurucusu mustafa kemal atatürk'tür ve adı türkiye'dir.

sözlük yönetiminin azıcık saygısı varsa bu tip başlıklarda insanları kışkırtmaya çalışan, kürt milliyetçiliği yapan yazarları ve entryleri kökünden siler.
1
jitemci jitemci
Yazıda haklı bulduğum yerler var. Ve ayrıyetten Azeriler'de bir Türk Milletidir.
bu başlıktaki tüm girileri gör