Yazarların sevdiği animeler

yedi bela makasl sincap
Daha iyileri ve begendiklerim olsa da yazmak istedigim ilki digimon. İlk iki sezon oyle Boyle degil ya, hani takeru'nun angemon oldu ya orada ben de kopmustum cocuk halimle.neyse ki yumurtasini buldular da rahatladik. Ve inandigi seye koru korune inanip baglanan biri olasam da tutup da digimon pokemon'un cakmasi be diyen olursa acimam bozarim.haddini bil!
Ustte altta bircok anime adi verilecek zaten.
Dur dur haikyuu yazmamislar.ulan digimonla kafa kafayadir overken bitiremeyecegim.haikyuu oyle bi animedir ki izlemeyen bilmez reisler.izle dinle.ama mangasina alisamadim bi turlu.
Ao no exorcist de ilk sezon sona dogru batti,ama ikinci sezonda oyle bi dondu ki kyto olaylari ile. Oy oy. Hani friendship olayi abartiliyor diye itici bulan olabilir, ama kim istemez ki rin gibi bi sapsali yaninda arkasinda onunde saginda solunda.
Fairy tail izledim ayila bayila.ama animesinin ilk sezonu iyi gibiyken ikincide biraz daha kotu givi oldu.yine de o inis cikislari yasamadim degil, hani boyle bildiğin roller coaster uzerinde gibiydim arka arkaya izlerken. Ama mangasini tek gecerim, mashima kankam en efsane trollerden bence.
Bi anime daha vardi, dimension w diye. Bunu da cok sevdim ben ya, boyle farkli bi dünya farkli olaylar. Ama davranislar ve istekler hep ayni.basladiginda yenisi gelse de izlesek diyordum.
bu başlıktaki tüm girileri gör