yoreselvideolar.com

Tanıtım
Sizden Bir Parça: Yöresel Videolar!
Gurbette olmanın verdiği o hüzün ve memlekete duyulan özlemin tarifi yoktur. Hele ki radyoda çalan bir parçadan etkilenip köyünüze ve ya doğduğunuz topraklara gidiyorsanız ve sizden bir parça taşıyan yörenizi hatırlıyorsanız tam yerindesiniz. Herkesin memleketinden bir parça sunmaya çalışan sayfamızdan yöresel videolar izleyerek hem kendi memleketinize olan özleminizi giderebilir hem de farklı yörelerin videolarındaki o benzer hayatların izlerini hissedebilirsiniz. Diğer video sayfalarından farklı olarak sadece yöresel ezgilere ve her yörenin adetlerine yer veren sayfamızdan türkü videoları dahi izleyebilirsiniz. Kulağınızın pasını silecek olan harika türküler ile kendinizden geçebilir ve bir anda bulunduğunuz ortamdan uzaklaşıp memleketinize doğru yol alabilirsiniz.
Türküler Sizi De Alıp Götürecek!
Türküler diğer müzik tarzlarından farklı olarak hep insanlara memleketlerini hatırlatır. Bununla birlikte insana bir parçasının olduğunu ve nereden geldiğini de anlatır. Uzak diyarlardan bir anda bir tutam memleket kokusu sunar. Sizi de bir anda sözlerine dahil eden türkülerin verdiği hazzı ve manevi duyguları hiçbir yerde bulamayacağınız gibi kendinizi sıkılmış hissettiğinizde bile bir anda yanık bir sesle size yetişir. Eğer çok sevinçliyseniz türküler yine halinizden anlar ve sizi daha da neşelendirir. Türküler bu yüzden vazgeçilmezdir. Bizde bunu bilen bir sayfa olarak sizlere her yöreye ait türkü dinle özelliğini sunuyoruz. Memleketinizi özlediğinizde ya da farklı bir dünyaya gitmek istediğinizde sayfamıza gelerek en güzel türküleri tek tıkla dinleyebilirsiniz.
Yörenizin Düğünleri Burada!
Düğünler bir toplumun en önemli adetlerindendir. Kuşak bağlama törenleri, oyun havaları derken yüzlerce gelenek göreneğin bir araya geldiği ve insanların doyasıya eğlendiği bu günlerde yaşanan o duygu yüklü anlar ise unutulmazlar arasında yerini alır. Bizde sayfamızda sizler için yöresel düğün videoları ile süslenmiş harika içerikler sunuyoruz. Kimi zaman hüzünleneceğiniz kimi zaman ise sizin de coşkuya ortak olacağınız bu düğünler ile harika zaman geçirmek isterseniz sayfamıza tıklamanız yeterli. En özel düğünler ve en özel görüntüler için sayfamıza gelin ve türkülerden yöresel düğünlere varıncaya kadar bütün yöresel çalışmalara hemen ulaşın.
bu başlıktaki tüm girileri gör