kadınlardaki bastırılmış cinsellik

minimalist laik
Yakın Bir kiz arkadaşıma klitorisin ne ve nerde olduğunu bilmemesi üzerine anlattıktan sonra kesinlikle emin olduğum durum.

Afedersiniz yrak kürek adet ve törelerimizden dolayı kadın üzerinde sürekli bir kısıtlama, sürekli bir bilgisiz bırakma durumu var. Bunu her geneleğimizde görebiliriz.


Ama bunlar Türk adetleri değil, bizim özümüzde yok, bizim özümüzde Tomris hatun var lan,kadın ilk kadın hükümdar. Bunlar islamla beraber gelen saçma arap inanışları​.

Eskiden kadınların cinsel anlamda bilgilerinin olduğunu ama bizden gizledikleri sanardım, geçen gün sınıfımdan diğerlerine göre bu konularda daha rahat bir arkadaşımın bile bilmediğini öğrenince cidden şok oldum.

Yahu kadin daha kendi bedenini bilmiyor, kendini tanımayan kadın nasıl kendini savunsun ? Ayıp falan demeyin lan, hepiniz seviştiniz iste bu 80 milyon bölünerek olmadı.

Bu sadece bir örnek, gidip de kadın klitorisi bilince kendini tanır demiyorum ama, hani bu erkeklerde kaç daşşağının olduğunu bilmemek gibi ki, kendinde 3 daşşak olduğunu zannedenler var, o ayrı.
bu başlıktaki tüm girileri gör