humble bundle

seranimo
Tam türkçeleştirirsek "mütevazi bohça" anlamına gelen bu ağızda dağılan güzel isim kelepir fiyata on yüz milyonluk oyunları/kitapları satan bir internet sitesi. Üstelik korsan falan değil, bildiğin kaliteli orijinal oyunları 1 dolara falan alıyorsun. Steam key veriyor yüklüyorsun Steam'e çatır çatır oynuyorsun. Dün uzun süredir steam'de indirmini beklediğim Sacred Franchise Pack'i ve diğer yedi oyunu 6 dolara almama vesile olduğu için bu yazıyı yazmaya layık gördüm bu nadide siteyi.
Şimdi prensip kısaca şu; 3 çeşit bundle veriyorlar(paket diyelim) bunlar fiyat sırasına göre en düşüğü 1 dolar olan ve 4 oyun içeren paketler ve sizin ödediğiniz miktara göre paketin içinde oyun sayısı artıyor mesela 1 dolarlık yerine 5 dolarlık ödemeyi yapana 5 dolar ödeyene özel ekstra 4 oyun var(4 oyun dediğim, içinde bazen pack oyunlar da var üç oyun halinde). Ödediğiniz paranın yüzde olarak yardım kuruluşuna bağışlanmasını sağlayabiliyorsunuz.
Muhteşem bir site kısacası, tamamen win/win. Herkese öneririm. Bazı oyunlar dandik ama arada muhteşem oyunları 4 liraya almak var işin ucunda.
bu başlıktaki tüm girileri gör