başörtüsü yasakları

nesimi313
Dostum kimse kimsenin giyimine karışamaz. Başörtüsünü giymek isterse giyinir, giymek istemezse giyinmez. Başörtüsüne karışıp" başörtüsünün yeri çöp kutusu" diyip ardından laikliği savunursan kusura bakma laiklik ile ilgili bir gıdım bir şey bilmiyorsun.( lafım başörtüsünün yeri çöp kutusu diyenlere)
4
vladimirdragunov vladimirdragunov
Çok doğru isteyen kara çarşafada bürünür isteyen etek giyer ne etek giyen carsafliya nede çarşaflı etekliye karışabilir
nesimi313 nesimi313
Kara çarşaf da tabi yine giyinme özgürlüğü ama dostum doğru eğitim olsa kadınlar kara çarşafa burunmez erkekten korkmaz yanlış eğitim yahudi giysisi kara çarşafı doğruyor bunu da islam diye yutuyorlar. Ama doğru eğitimde yine isteyen başörtüsünü takar. Benim tek karşı çıktığım askeriye polis gibi yerlerde serbest olması.
vladimirdragunov vladimirdragunov
Çarşaf eğitim değil düşünce yapisidir o insana öyle giyinmek doğru geliyordur eğitim görüp türban takan bireylerde mevcut her okumuş soyunacak diye bir kaide yok
nesimi313 nesimi313
Dostum kara çarşaf giyenler genelde tarikatcilarin eşi oluyor ve onlar okutulmuyor. Okutulsa farklı olabilir dedim. Ama yukarda dediğim gibi doktora yapmış biri bile isterse başörtüsü takar. Ha kara çarşafa da kimse karışamaz herkes istediğini giyer.
bu başlıktaki tüm girileri gör