hkp

brc
bir ermeni sorunun da mhpyle aynı görüşe sahip olacak kadar faşist.
23
tarihsel maddeci tarihsel maddeci
sabah sabah şaka mısın?
brc brc
ne gibi seni anlayamıyorum ?
tarihsel maddeci tarihsel maddeci
kimsin sen ya bize faşist diyorsun! mhp ermeni bolşevikleri savunuyor da biz mi bilmiyoruz. sağda solda abi-ablalarından mürit gibi duyduğun iki kelime ile bizi nasıl yargılama hakkı buluyorsun kendinde ha?
brc brc
hkp ermeni soykirimi anmalari yapılırken karşı eylemler düzenlemeden önce düşünecekti bunu. faşist olmasa faşist demem öyle değil mi ? ulusalcilarin çoğu fasisttir ve hkp de bunlardan sadece bir tanesi. dostum elinde ki telefonu kenara birak ve sakin ol. bb iyi günler.
tarihsel maddeci tarihsel maddeci
bu eylemleri düzenliyorsak ne dediğimizi merak edip okudun mu akıl fukarası! sakin olmayacağım ya bu ne cürret, cahil cürreti bu ya. siz kimsiniz ya! ulusalcı diyor bir de o zaman burada ne işin var, laiklik kemalist işidir diyerek yıllarca şeriatçılarla kol kola gezen yüzsüz olarak "laik" bir sitede ne işin var? defol git o zaman sorosyalist seni!
brc brc
neden ben kemalist olmadan laik olamıyor muyum ? ulusalcı olmadan laik olamıyor muyum ? ermenilere soykırım yapıldığını iddia ettiğimde laik olamiyor muyum ? sen kimsin ya ne bu cahil cesareti? serseri kendine gel sen kimsin ki beni buradan kovuyorsun. kaldiramiyorsan sen git. düşüncelerimi ifade etmekte özgürüm öyle değil mi ? bu ne barbarlık ya bu ne yobazlık. ahırına dön. yetkili her kimse ilgilensin şununla !!!!
brc brc
bir de ne dediğimizi biliyor musun okuyor musun diyor. ne dedin acaba her zamankinden farklı ne söyledin. ermeni soykırımı iddiaları anmalari emperyalist güçlerinin bir tuzagidir zart zurt safsatalarini anlatıp durdun. ne dedin acaba her zamankinden farklı bir şey mi diyebildin ? kes git sabah sabah angut angut konuşma.
tarihsel maddeci tarihsel maddeci
hoşt hoşt! laik olmak için önce kol kola girdiğiniz şeriatçıların hesabını vereceksin! yetmez ama evet/boykotun hesabını vereceksiniz! tarafçılığın hesabını vereceksiniz! yok öyle bedavadan laik olmak! ulusalcı da babandır, git babanın kollarına, hayde! istediğin yere de söyle, yok öyle özeleştiri vermeden, şeriatçılarla sevişerek laik olmak, haydi öteye!
brc brc
pardon da herhangi bir partiye mensup değilim saf mısın salak misin paronayak mısın anormal misin kendi kendine mi konusuyorsun yoksa kafada mi kuruyorsun bana seriatcilarla kolkola diyorsun. keske sana akıl fikir verecek bir tanrı olsaydı. ülkenin her bir kesimi ayrı kanser ya böyle bir gerizekali türünü de ilk defa gördüm.
tarihsel maddeci tarihsel maddeci
sıkıştın mı "omo bon orgotsozom" bu ülkede ermeni soykırımı üzerinden prim kasmaya çalışan salakların kim olduğunu bilmiyoruz zaten biz. kafamız basmıyor o kadar. o eylemlerde sivas katliamı destekçisi mazlum-derleri, özgür-derleri, yetmez ama evetçileri çağıranları biz "hiç" bilmiyoruz.

asıl kanser sensin be, yettiniz be! önünüze gelene faşist, ulusalcı... siz kimsiniz ulan! mhp'li faşistler sayesinde peşmergelerin kobane'ye yardım ettiğini bilmeyen ab-d'ci medyanın cici solcuları kim oluyor ki bizi yargılıyor? kendinize bakın önce! gerizekalı lafını da alır münasip yerine iade ederim ağzını topla!
brc brc
evet kanserin son evresi geçmiş olsun. Umarım iyilesirsin. hoşçakal.
tarihsel maddeci tarihsel maddeci
sizin gibi solucanlar bizi yargılayamaz, sen gecelere kadar yoksul insanlar için soğukta sıcakta mücadele eden insanlara faşist diyemezsin, dedirtmem! bundan sonra kabusun benim, sen hkp'lileri tanımamışsın. sana o faşist lafını misli ile ödeteceğim.
brc brc
neden bana bir ülkücü tavrıyla saldırıyorsun ? beyinsiz nasıl beceriyorsun yaşamayı ? yani illa o engel tuşunu kullanalım mı ? dışarı çıkıp hava alsan belki sana iyi gelir
tarihsel maddeci tarihsel maddeci
ülkücü tavrı ile saldıran sensin, ne demek ya faşist! kimden bahsettiğini biliyor musun? kaç hkp'li ile tanıştın, kaç defa sofralarına oturdun, kaç defa mücadele ettin! bize bu lafı gezi'den beri kimse kullanamıyor, neden bir düşün. çünkü bize senin gibi hareket eden salakların hepsi ile bir ortak mücadelemiz oldu. sen belki koca makatını kaldırıp mücadele etmediğinden ya da yaşın yetmediğinden, sağdan soldan duyduğun ile bunları bilmezsin. bilmediğin şeye de anca böyle hitlerin propaganda bakanı gobbels gibi yorum yaparsın. önce aynaya bakacaksın aynaya!
brc brc
yerinde olsam ülkü ocaklarında takılırım 😆😆
tarihsel maddeci tarihsel maddeci
aynen öyledir cnn türk solcusu.
brc brc
Aynen demene sevindim 😆😆
tarihsel maddeci tarihsel maddeci
teorik olarak teneke gibi ses çıkarınca eline horoz şekeri verip sevindirip geçiyoruz. haydi az öteye.
brc brc
evet yaşa tarihsel maddeci alkış sana yaşasın tarihsel maddecinin devrimi. mücadele ettik ettim deyip hiç bir ilerleme kaydedemeyen bu içler acisi durumu. seni engelliyorum. ben artık delilerle muhatap olmuyorum. küfür etmeyeceğim ben sakinim ben sakinim ben sakinim.
tarihsel maddeci tarihsel maddeci
hadi az daha cnn türk izle, selahattin demirtaş'ın saz çaldığı videolara bakıp kendini tatmin et, az öteye. ikile.
brc brc
bi dk geliyorum bekle
ulkesindemulteci ulkesindemulteci
Bu hkplilerin tavırlarına da söyleyecek söz bulamıyoruz hepsi birbirinin aynısı aynı yaratmak istediğiniz toplum gibi tek dil tek millet gibi faşistsiniz faşist
tarihsel maddeci tarihsel maddeci
yahu ne işiniz var burada ya! gidin mazlum-der ile madımak katliamı ansanız ya siz! biz ne zaman "tek dil" "tek millet" demişiz, bir bildirimizi mi de okumadın? yalancılığın, iftiracılığın bu kadarı ya, bu nasıl bir zihniyet ya!
bu başlıktaki tüm girileri gör