kendini kadın ile eşit görmeyen erkek

i am groot
Arkadaşlar bu arada "kadın ve erkek zaten eşittir feminizm neden var" argümanı bildiğin çöp. Neden derseniz

1) ülkede bunu aşırı yobazlık yüzünden böyle düşünmeyen çok çok fazla insan var bunları göz ardı edemezsiniz değil mi?

2) bir kadın istediği saatte dışarı çıkamıyorsa, istediği şeyi giyemiyorsa, istediği gibi oturamıyorsa, istediği gibi dondurma bile yiyemiyorsa bunun adı nasıl eşitlik olur? Siz hiç haber okumuyorsunuz ya da aynı yerde yaşamıyoruz sanırım. 243 kadın öldü bu sene erkek şiddetinden. Tacizlerin videosu bile var izlemiş olmalısınız.

Ayrıca hadi sizin dediğiniz gibi olsun velev ki feminaziler çok (?) Bir işe yaramışlar mi peki? Azalmış mı kadın cinayetleri? Yoo... onlar sadece sosyal medyada gördüğünü uygulayan 1 kere virginia okumamış kişiler. demek ki neymiş, herşeye at gözlükleriyle bakmayacakmışız. Ben siz öldürdünüz demiyorum asla, sadece aynı konumda değiliz sürekli bir baskı var bizim üstümüzde ailemiz tacizden değil öldürülmemizden korkuyor artık bundan bahsediyorum.
6
Beastbrook Beastbrook
benim söylemek istediğim kadın öldürülürken o kadar fazla haber yapılıp sayısı tutuluyor. neden erkekler öldüğünde bunun bir resmi rakamı tutulmuyor çoğu zaman veya haber yapılmıyor? 2012 deki resmi kayıtlarında var bir tek 210 kadın öldürülmüş 4.5 kat fazla erkek öldürülmüş. neden kimse erkekleri konuşmuyor? neden erkeklerin öldürülmesi bu kadar normal karşılanıyor?
i am groot i am groot
Arkadaşım bunu açıkladım ben, kıskançlık cinayeti verileri yani erkek arkadaş koca falan bu. Ayrıca öldürmeyi geçtim hadi taciz??? Taciz konusunda neden bu kadar normal karşılar duruma geldik peki? Sence kadınların toplumda bu kadar hor görülmesi normal mi yani bu mu hiçbir şey yapmayalım mı cinayetler olurken sıramızı mı bekleyelim?
i am groot i am groot
Resmi rakam tutan da kadıncinayetlerinibitirecegiz platformu zaten devlet kurumu değil
Beastbrook Beastbrook
çoğunluk olarak gösterdiğim feminazi kısmı genel olarak bütün erkekleri ele alarak yargı koyuyorlar ortaya. cinayetlere karşı bizde sessiz kalmıyoruz tabi ki fakat şu feminist başlığı altında erkeklerin hepsini baz alarak yapılan konuşmalar veya bize karşı alınan tavır çok içler acısı. ben çoğunluk olarak diyorum bu arada sen yapıyorsun demiyorum yanlış anlaşılmasın.
i am groot i am groot
Ne diyebilirim ki bütün tartışmalarım ben senin için demedim diye tek bitiyo zaten bıktım nasıl toplayacağım bu feminaziler diye düşünmekten
Beastbrook Beastbrook
kolay gelsin o konuda. benimde elim yoruldu başka zaman devam ederiz.
bu başlıktaki tüm girileri gör