başlık açmayı bilmeyen yazar

deist imam
Bolca vardır bu yazarlardan. Açtıkları her başlık için demiyorum ama bazı başlıklar hakkaten çok saçma. Şarkı sözünü başlık olarak açan var, kitap ismini yazar adıyla açan yazar var. Git kitabın ismiyle aç başlığı sonra ilk entryde yazardan da bahset. Ya da şarkının ismini yaz sözlerinden de entryde bahset. En son (bkz:uyuşturucuya hayar) diye başlık vardı. "Hayar" ne aq. Bir de daha beteri aramaya inanmayanlar var. Onlara da bir lafım var, s**tirin gidin aramaya inanın amk.
9
laiikice laiikice
kardeşim ben onu esprisine yazdım uyuşturucaya hayardı entrysinde de saçma bir şkeilde doğru bulmuyorum yazmıştım amacım orda eğlendirmek ti çok ta güzel başlıklarımız da var eleştirecek başka konu seç
deist imam deist imam
Valla eleştirecek çok konu var doğru. Ve bu konuda onlardan birisi. Gördüğümü eleştiririm
laiikice laiikice
beni bilen bilir. her zaman ciddiliğe karşıyım. the gibi sürekli bilgi yazısı yazamam apudl hoca gibi saçmalayamam. ama ortasını yapmaya bayılırım. girdiğim entrynin bi çok entry yanında eğlenceli oldugun ve o kadar da saçma olmadıgın düşünüyorum.
deist imam deist imam
Ben komple o başlığın saçma olduğunu düşünüyorum
laiikice laiikice
saçma başlıklar diye başlık açabilirsin kardeşim sen burada başlığımı eleştirmişsin ancak yazarlığımı eleştirmemişsin yazarlarla ilgili eleştiri yapmak için açmışsın başlığı da başlık açmayı biliyoruz kafam iyiyken açtığım bir başlıktı eğlenceli buldum kaldırmadım bakan çoğu kişi mesaj attı güldük.
deist imam deist imam
Direkt yazarlara eleştiri yaptım saçma başlıklar açılmasın diye
laiikice laiikice
iyi de benim ondan başka malca bir başlığım yok yazarlığımın neyini eleştiriyorsun "bilmiyorsun" diye anlamadım .
deist imam deist imam
Yazdigim entryi dikkatli okudun mu acaba? Orada at gibi "açtıkları her başlık için demiyorum ama bazı başlıklar hakkaten çok saçma." Yazdım. Bütün başlıklarının saçma olduğunu iddia etmedim
laiikice laiikice
kusura bakma kardeşim gözüm acıdığı için orayı pek okuyamamışım
bu başlıktaki tüm girileri gör