uyuşturucu satıcısına etek giydirip gezdirmek

doris eirene
uyuşturucu satıcısına etek giydirip gezdirmek
Bu başlık tam da bu cümleleri açıklıyor. Devlet adalet sistemini düzgün çalıştırmayınca, ceza alması gerekenler dışarıda kol gezince halk kendi çözümlerini arıyor, böyle cahilce, böyle insan dışı.
Etek giymeyi utanç verici sanıyor halk, ceza alması gereken insana giydiriyor.
7
dinsiz bedevi dinsiz bedevi
Unuttuğunuz birşey var, dışarıdaki insanları sözlükte bulunan yazarlar ile kıyaslama yapmayınız. Türk erkeği için halen bir tabudur bu, bugün aynı şeyi erkek kardeşiniz veyahut babanıza yöneltseniz burada görünen küçümsenme tepkisini o da alacaktır. Siz olması gerekeni Söylüyorsunuz,bunda hem fikiriz. Ama elde cahil bir sürü var. Bu konuda da hem fikir olalım.
doris eirene doris eirene
Ilk olarak dışarıda bulunan insanları sozluktekilerle kıyaslamaktan kastınız nedir, cidden anlam veremedim, yazımda kiyaslamaya dâir ne var? İkincisi de benim babam etek giymeyi küçükmsüyor diye etek ya da etek gitmek utanç verici olmaz. Kadına dair objeler utanç duyulan nesneler olmamalı. Bu halk böyle canım deyip yerimizde sayamayız sonuçta?
doris eirene doris eirene
Küçümsüyor*
etek giymek* yanlış yazmışım
dinsiz bedevi dinsiz bedevi
Halk utan verici olarak görmekte kısmı kıyaslama olarak görüyorum ben, burada bulunan yazarların çoğunluğu bence ayrılmış bir kesim. Bu videoyu gerçekleştiren kişiler bu halkın ta kendisi yüzde 51'lik kesim hatta yüzde yetmiş beşlik kesim. Bu olanlar normaldir onlar için, kadını bir köle olarak görürler.
doris eirene doris eirene
Ben de halkım sen de halksın.. biz muhalif düşünüyoruz- eleştirebiliyoruz diye halk olmaktan çıkmayız ki. Benim babam komşum amcam vs etek giymeyi utanç verici sanıyorsa ben onlarla konuşurum yavaş yavaş da olsa yanlış olduğunu fark etmesini sağlarım, böyle böyle değişebilir zaten
dinsiz bedevi dinsiz bedevi
Doğru bir yaklaşım demekle yetiniyorum. Ama bunu da söylemek zorundayım ; cahille sidik yarışına girilmez.
doris eirene doris eirene
Bi zamandan sonra o da doğru maalesef ki
bu başlıktaki tüm girileri gör