laik sözlük'ün özgürlükçü çomarlardan oluşuyor olması

kemalisthanım
Siz de bu sözlüğe gelir iken ''aaa kesin burada benim gibi düşünen insanlar, atatürk'ü sevip sayan insanlar ya da belki de kemalistler vardır'' kafasıyla geldiniz değil mi? Sonuçta Türkiye'de laiklik demek Atatürk demektir. Atatürk'ün altı ilkesinden de biridir laiklik. Ama sonra kocaman bir hayal kırıklığına uğramanız benim gibi muhtemeldir. Zira bu sözlüğün ne yazık ki Atatürk ile yakından uzaktan alakası yok. O yüzden atatürkçülerle karşılaşmanız da imkansız. Az bir takılıp, gözlem yapıp, Atatürk'e sallayan adamların yönetim tarafından el üstünde tutulmasını gözlemlediklerinde terk ederler burayı ki birçok kişi etti de. Akplilerden kaçarsın, rahat nefes alayım diye buraya gelirsin en büyük düşmanı olup da akp'ye benzeyen yönetime denk gelirsin.
(bkz:diktatörlük) (bkz:millete faşist deyip en büyük faşistlikleri yapmak) (bkz:tatlı su komünistleri)
saygılar. büyük bir ihtimalle bu tatlı dille eleştiri entrym de yetkililer tarafından imha edilecektir.
1
azadi azadi
silinecek dediğin entry ini silmeyerek seni göt ettikleri için yönetime mutesekkirim 😂
bak ne güzel kendini ifşa etmişsin kemalistmaymun; akpli lerden kaçarak, kendim gibi olanlarla rahat ederek falan.
tipik bi ergensin işte tpr. laiklikmiş devrimmiş ohooo... sen sadece herkesin birbirini alkışladığı yerde en çok alkışı dişi olması itibariyle kazanmaya çalışan bi çocuksun. burada yeri olmayan da sensin ki nitekim bunu kanıksay8p arada bir carlamaya gelmek dışında defolup gittin. sozlugu ne maksatla kullandığın da sahip olduğun puanla ifşa oldu.
öte git öteee... burada ne kadar olduğunu yüzüne haykiracak, değil akpli lerden, muhammed in kendisi gelse lafını esirgemeyip, kaçmayacak biri var. çaww
bu başlıktaki tüm girileri gör