kızla ilk buluşmadaki önemli şeyler

awesta
Bir kadınla bulusuyorsunuz diye sevgili olacak değilsiniz. Unutmayalım ki kadınların arkadaşlıkları daha güvenilir ve sadakatli olur. Hiç bir zaman kibarlığı ve nezaketi elden bırakmayınız. Bir kadına arabanın kapısını açtığınızda uşak olmazsınız. Üzerinizde iliklenecek bir hırka ya da ceket var ise mümkünse ilikleyiniz ve kalktığında ya da geldiğinde lütfen ayağa kalkıp nezaket gösteriniz zira bu sizi küçük düşürmemekle beraber ona da kendini iyi hissettirir ve bir beyefendi olursunuz. Bunu sadece ilk buluşma da değil her buluşmada yapınız ve her kadına karşı böyle davranın. Kişisel bakıma birşey demiyorum; o, sizin kendinize verdiğiniz değeri ortaya koyar. Unutmayalım ki, kendine değer vermeyen, kendini sevmeyen biri ne size değer verir ne de sizi sever.
4
besiktas besiktas
"unutmayalım ki kadınların arkadaşlıkları daha güvenilir ve sadakatli olur" burada kasıt sevgili olmaktansa arkadaş olmak daha iyi ise katılıyorum fakat tersi ise katılmıyorum
awesta awesta
Bura da kasıt Beşiktaşlı dostum her kadınla sevgili olunmaz kimi kadınların arkadaşlıkları sevgili olmalarından daha güzel daha iyi gelir insana. Evet bazen sevgili olmaktansa arkadaş olmak daha iyi gelir insana.
besiktas besiktas
Benim çıkardığım anlam kadınların, erkeklerden daha iyi arkadaş veya dost olacağı idi. O yüzden sordum
awesta awesta
Öyle bir yanları da var ama hemcinsleri için değil erkekler için
bu başlıktaki tüm girileri gör