cosplay

trainer red
costume-play yani bir film,anime veya oyun karakterinin kıyafetlerini giyip,o karaktere benzemek için harcanan çaba. festivalleri falan da yapılır.
hatta belki aramızda cosplay yapan arkadaşlar vardır.

laf aramızda ben de cosplay yaparım, favori karakterim kedi kadın olduğundan hep onun cosplayini yaparım, erkek olduğum halde bundan utanmam çünkü sanat icra ediyorum.
bazen kardeşimle beraber evde bizimkilere şov yapıyoruz.kardeşim de batman cosplayi yapıyor.
giyiniyorum kendi yaptığım deri kostümümü, alıyorum babannemin tesbihini ve başlıyorum batman olan kardeşimi kırbaçlamaya. o da bana 'gothamda iki kahramana gerek yok' diyip kartondan el bombalarını fırlatıyor, kedi kadın olduğumdan çevik bir hareketle sıyrılıyorum ve ona dönerek 'mrrr' deyip tekrar başlıyorum kardeşimi kırbaçlamaya. çok zevk alıyorum bunu yaparken.
kendimi kaybetmiş olmalıyım ki bizi hayretle izleyen ev ahalisi ayırmaya çalışıyor bizi ama ben 'gothamda tek kahraman var o da benim' diyip miyavlayarak kardeşime vurmaya devam ediyorum, gözüm döndü bi kere, sinirliyim çünkü kadın karakterim ben.

babam yüzüme bakıp 'allah senin belanı versin, ben de mühendis oğlum var diye geziniyorum, yazıklar olsun' diyor.
o an dudaklarım büzüşüyor, ağlamamak için kendimi zor tutup koşarak odama çıkıyorum. ailemin sanata bu kadar karşı olmasına üzülüp sabaha kadar hıçkırarak ağlıyorum.
bu başlıktaki tüm girileri gör