para karşılığı cinsel ilişkiye giren şahısa aşık olmak

brc
bakın başlık şahıs diye açılmıs hepimiz kadın üzerinden yazmışız. sadece kadınların sex işçiliği yapmadığıni niye düşünmedik ? niye kadın üzerinden değerlendirdik ? bak bunun cevabını merak ettim. fikri olanlar yoruk olarak yazabilirler mi ?
5
düzadam düzadam
parayla yaşlı kadınlarla birlikte olan erkeklere aşık olunabileceği aklıma gelmedi yoksa sonuna kadar haklısın yazında
brc brc
ama sadece para karşılığı kadınlar ya da erkekler birileriyle birlikte olmuyorlar ki. lgbtliler de dahil bu konuya.biz çok dar düşündük dar bir bakış açısıyla baktık olaya. ama bak ben biraz düşününce neden ben de ilk çağrışım kadın oldu diğer şıkları beynim nasıl eledi bunu buldum. söylim mi ?
düzadam düzadam
tabiyki söyleyin bende dar baktığımı kabul ettim zaten
brc brc
bak bizim yaşadığımız toplum da kadınlar düzgün insanlar seçmeli aşık olmanın bilr bir kalıbı var bu toplum da. bu meslekte bize kötü çirkin lanse edildiği için ben kafadan bir kadın niye para karşılığı cinsel ilişki yaşasın ki o şıkkı eledim. lgbtliler de bana göre en özgürlükçü düşünen kesim ve yaşıyorlardır zaten duygularını diye onu da eledim. geriye bir tek kadın şıkkı kaldı bu da bana yine içinde bulunduğumuz toplum şartlarına göre gülümseten bir hoşluk gibi geldi. ışte bak agziminzdan çıkan cumleler düşündüklerimiz ve düşündüklerimizi yaziya geçiriş seklimiz bile toplumun dayattığı ve öğrettikleri. toplum bana bunu öğretmiş demek ki.
brc brc
pardon bir kadın neden para karşılığı sex yapan bir erkeğe aşık olsun ki şıkkıni eledim olacak o cümle
bu başlıktaki tüm girileri gör