laik sözlükte format dışı yazarlar atılsın

valonqar
Arkadaşlar bunun için sosyalist forum gibi yerler var oralara göz atsanız çok iyi olur. swh. Zira burada hepimizin tek ortak paydası seküler olmak ve başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere diğer kurucu şahıslara sonsuz saygı, sevgi ve minnet beslemek.

İstersen müslümanlar da atılsın? Ne dersin? Bence kulağa hoş geliyor. Unutmayalım ki faşizm konuşma yasağı değil söyleme mecburiyetidir. Buradaki herkese "benimle aynı olacaksanız burada olun, aksi takdirde atılacaksınız!" demek baş faşistlik olacaktır.

Edit: ayrıca şimdi fark ettim amına koyim. milliyetçi ırkçı faşizan davranışların neresi formata aykırı allah aşkına? Ne saçmalıyorsunuz.
7
lucifer lucifer
Kural ihlali ile savunduğun şeyin ne alakası var?
kanellos kanellos
kural ihlali ile atatürk'ün ne alakası var?
cigdemgulu cigdemgulu
Burada bahsedilen Atatürk ve ya başka birine davranış değil. Format dışı davranan yazarlardan bahsediyoruz.
valonqar valonqar
Ee ondan bahsettim bende. Adam böyle başlık açıp milliyetçi ırkçı faşizan davrananlar atılsın demiş. Bunun ne alakası var peki?
kanellos kanellos
formatta ırkçılık yasak yazıyor! kuralları oku kuralları!!!!!!!
valonqar valonqar
İyi o halde. Faşistliğin alasını yapıyorsunuz haberiniz yok.
valonqar valonqar
Ayrıca ırkçılığı, faşistliği ve özellikle de cinsiyetçiliği savunduğumu sanmayın. Sadece bunu çok ileriye götürüp saçma sapan davranıyorsunuz. Modum ve böyle bir şey gördüğümde el atıyorum. Milliyetçiliğe dahi tahammülünüz kalmamış. Bundan bahsediyorum.
bu başlıktaki tüm girileri gör