Caner taslaman

laiksavar
Caner Taslaman konusu sözlükteki ateistlerin hassas noktası falan sanırım. Tartışmalı fikirleri sık sık savunmama rağmen Caner Taslaman'la aynı fikirde olduğumu belirtmem durumunda aldığım tepkiler bunlar nedeniyle aldıklarımdan bile daha fazla olabiliyor.

Bu noktada dikkatimi çeken şey şu: Caner Taslaman'a yapılan eleştirilerin neredeyse tamamı "Adam kaba/ukala.", "Geçmişi şöyle.", "Yea 21. yüzyılda Kuantum ve Allah diye kitap mu olur?" tarzı; adamın argümanlarına zerre kadar bile olsa değinmeyen ve kişiliğe yönelik saldırılardan oluşuyor. sözlükteki kişilerin de aynı tavırda olması beni üzüyor. Adamın argümanlarını ciddi ciddi ele alıp eleştiren yok denecek kadar az.

Fikirleri hakkında ne düşünürseniz düşünün. Caner Taslaman televizyonlarda gördüğümüz en iyi programlardan bazılarına imza attı. Evrimin imajının inananlar arasında düzelmesini sağladı. Yaptığı tartışmalarda gayet iyi bir performans sergiledi. Ayrıca ortalama bir Türk felsefeciye göre bilimlerle ve çağdaş felsefi argümanlarla arası gayet iyi. Kusurları dağ kadar olsa da böyle bir adama karşı yapılan eleştiriler Türkiye'deki ateistlere karşı entelektüel saygımın daha da azalmasına neden oluyor. Daha fazla azalması mümkün değil diyorum yine azalıyor. Durduramıyoruz. Yapmayın nolur. Siz bundan daha iyisiniz.
bu başlıktaki tüm girileri gör