Biseksüellik

bengay
Herkes biraz biseksüeldir diyerek kestirip atılması gereken başlıkken baya baya bifobi(+homofobi) dolu entrynin olduğunu görüp sinirlendiğim başlığa dönüşmüştür.
Evet herkes ucundan kıyısından, bastırılmış yada henüz keşfedilmemiş biseksüel eğilimlere sahiptir. Bütün eşcinseller ve heteroseksüeller bu yönelimlerini henüz keşfetmeden hayata veda etmiş bile olabilir... ne olursa olsun en kötüsü nefrettir!
Eşcinsel erkekler birlikte olabileceği karşı cinsi gerçekten seçici bir gözle değerlendirirken heteroseksüel erkekler birlikte olabileceği hemcinslerini sırdaşlık güvenilirlik eleğinden geçirirler. Heteroseksüel kadınlar yakın hissettikleri çeşitli paylaşımları yaptıkları kadınlarla duygusal yada cinsel paylaşım yapabilirken eşcinsel kadınlar karşı cins açısından epey duygusal elekler kullanmaktadır.
Yukarıda belirttiğim eşcinsel yada heteroseksüel kavramı eğilimlerinin genel olarak gösterdiği şekilleriyle ele alınmıştır. Bahsi geçen herkes kısaca biseksüeldir. mümkünse yüzyüze, saatlerce tartışabilirim ve yorulmam dediğim konudur biseksüellik.
Kinsey'e göre tamamen eşcinsel(homoseksüel) ve tamamen düzcinsel (heteroseksüel) kimlikler mevcuttur. Bence istisnadan öte değildir.
Biseksüellik
bu başlıktaki tüm girileri gör