soruları alayım etkinliği

kucuk bir cingen cocugu
Güzel düşünce, tebrik ederim.
Fizik öğretmeniyim ve doğal olarak fizik ve fizikle ilişkili diğer bilim dallarına ilgim var. Ayrıca yaklaşık 10 yıldır tiyatro ile uğraşıyorum. Sorusu olan ya da pekiştici bir tartışma ortamı yaratmak isteyen arkadaşları beklerim.
7
psycho psycho
Hocam lys fiziği en hızlı net arttırmak için nerden başlıyım ygsyi biliyodum lysde her şey bitti fizik kaldı bir tek manyetizmadan başlıyım diyorum?
kucuk bir cingen cocugu kucuk bir cingen cocugu
Sanırım sınava yaklaşık 20 gün kaldı. Bu yıl yorum ağırlıklı çıkacak. Manyetizmaya başlayacaksan yoğun çalışıp 3 günde halletmen lazım. Yalnız üç boyutlu düşünme sorunun barsa hiç bulaşma derim. Bana kalırsa modern fiziğe yüklen. Daha çok yorum içeren sorular var. Formülleri de kalktı. Rölativite, siyah cisim ışıması, fotoelektrik olay, compton saçılması, madde dalgaları konularından bahsediyorum. Ayrıca bu sürede atom fiziği ve atom altı parçacıklar da halledebileceğin düzeyde konular. Hafızam iyi diyorsan bunlara yüklen derim. Bir de en son bilimsel araştırma merkezleriyle alakalı bir konu var. Oraya da bak. Bu yıl kesin sorarlar. Bunları her türlü yetiştirirsin.
psycho psycho
3boyutlu düşünmede çok iyiyimdir seri manyetizmayı bitirirsem heralde diğerleri kısa konular bu konulardan toplam kaç tane soru geliyor yaklaşık
kucuk bir cingen cocugu kucuk bir cingen cocugu
Normal şartlarda manyetizma hariç bu saydığım konulardan 5-10 arası kesin olmasa da gelmesi lazım. Bu yıl yeni müfredatın ilk sınavı. Kaç tane geleceğini tam kestiremem. Ygsden de soru gelecek. Saydığım konuları değil tüm üniteyi çalışırsan hem konunun bütününü kavrarsın hem de çalışmadığın yerden gelmez. Ama manyetizma ya da elektrik alandan sığaçlara kadar olan kısım zorlayıcı olabilir. Üzerine baya düş çalışırken.
kucuk bir cingen cocugu kucuk bir cingen cocugu
Saydığım konuları değil derken sadece ünitenin içinden saydıklarımı seçme tüm üniteyi kavra anlamında söyledim.
psycho psycho
Teşekkür ederim hocam iyi hafta sonları diliyoruö
kucuk bir cingen cocugu kucuk bir cingen cocugu
Rica ederim sana da iyi tatiller.
bu başlıktaki tüm girileri gör