liberal demokrat parti

laiksavar
çok az iyi insanın ve bir sürü işe yaramazın bulunduğu bir parti. Çoğu üyesi sırf sayı tamamlamak için partidedir.

1. Cem Toker'in Egemen Bağış'ın örtülü ödeneğinden parti için para alması. Şeffaflığı savunmasına rağmen parti içindeki harcamalarda şeffaflığı sağlamaması. Daha önce bu iddiayı reddetmesine rağmen son genel kurul toplantısında kabul etmiş olması.

2. Toker'in Partiyi bilerek küçük tuttuğu şeklinde bir sürü iddia duydum nispeten güvenilir kaynaklardan.

3. Partinin Ankara il başkanı tam "Yahudileri keselim" kafasında aşırı ırkçı bir ülkücü. Bu adam ırkçı tweetler attığı zaman partideki bazı kişiler ihracını istemiş partiden. Oysa Cem Toker bile bile bu adamı partide barındırmaya devam ediyor. Üniversitedeki bir etkinlikte Tarık Beyhan bu kişiyle ilgili rahatsızlığını belirttiği zaman böyle Ankara il başkanı diye birinin olmadığını
söyleyip açıkça yalan söyledi toker.

4. parti üyelerinden olan Kürşat Çetinköz'e hiçbir neden yokken küfür edip üzerine yürümesi. Bu olayı parti aracılığıyla yalanlaması. Ama ben parti içi kaynaklardan olayın gerçek olduğunun teyit edildiğini öğrendim.

Bunun gibi bir sürü şey var Cem Toker'de sakat olan ve ldp'nin kötüleşmesine sebep olan. LDP Avni diye bir sayfa açılmıştı bir ara. Adına rağmen ciddi bir sayfa. Orada Cem Toker'in yaptığı yanlışlar, partinin iç işleyişindeki problemler falan ifşa edilmişti. merak edenlerin bakmasını tavsiye ederim.

bu başlıktaki tüm girileri gör