kinder joy

ramen
kinderin yeni cinsiyetçi sürpriz yumurtası. resmen içinden çıkan oyuncak kızlara ve erkeklere göre farklı olarak ayrılıyor. birinin kinder çalışanlarına her zaman arabaların erkekler, bebeklerin kızlar için olmadığını hatırlatması gerektiğini düşündürmesi de cabasıdır. daha çocukken insanlara kız erkek ayrımı olmaması gerekir.

edit: görselkinder joy
5
Makinelitüfek Makinelitüfek
ne olmalıydı? kız çocukları batman ile, arabalarla oynasaydı ve erkek çocukları da bebek mi giydirseydi? böyle bir şeyi tartışmak için insanın ahmak olması gerekir, başka tartışacak bir şeyinin kalmamış olması gerekir. homofobik bir insan değilim, cinsiyetçi de değilim. çocuk erkekse ve kız oyuncağı istiyorsa gider ''for girls'' yazanını alır. bu kadar basit.
bu arada eksileyen benim.
ramen ramen
evet aynı öyle olsaydı. illa öyleolması gerek demiyorum, oyuncağın cinsiyeti yoktur. bunlar daha en baştan topluma algı yerleştirir, daha insanlar küçücük çocukken.
Makinelitüfek Makinelitüfek
bunlar tehlikeli şeyler değil, çocuklara cinsel yönelimin herhangi bir şekilde dışa vurumunun (patavatsızca olmamak şartıyla) sapkınlık olduğu, yani doğuştan sahip olduğumuz bu güdülerin kötü olduğu ve cezalandırılması gerektiğinin öğretilmesi tehlikelidir. oyuncak basit bir şey.
ramen ramen
bu kadar basitse neden kız erkek diye ayırıyorlar? geçenlerde yeğenim sayılacak küçük bir kız bana pembe kız rengidir dedi. ne kadar kötü hissettirdiğini tahmin edemezsin
Makinelitüfek Makinelitüfek
o daha çocuk, söylediği terbiyesiz veya ahlaksızca bir şey sayılmaz, bu seni incitiyorsa fazla alıngan yaklaşıyorsun. saygısızlık etmediği sürece böyle şeyler mühim değil. yaşı ilerleyince her şeyin farkına varacak, küçükken ben de öyleydim.
bu başlıktaki tüm girileri gör