kadın cinayetleri

codex cumanicus
Politik doğrucu çevrelerin '' kardeşim bu cinsiyetçi bir yaklaşımdır, insana şiddet var'' hezeyanlarında bulunmaması ilginç doğrusu.

Aç adam osuruğu gibi tatsız ve renksiz bir toplumuz. Üzerine düşünülmesi gereken milyonlarca problem varken kavramlar ve söylemler üzerinden ayrışmanın getirdiği karşıt görüşlerin gerilimiyle gündemi boşa işgal ediyoruz. Böyle işlerin ciddi anlamda dikkate değer bir tarafı yok.

İş güvenliği eksiğinden, asayiş yoksunluğundan, yozlaşmadan, hastalıktan ve yoksulluktan ve yine şiddetten ölen binler milyonlar varken bu durumu sanki birileri dezavantajlı konumdaymış gibi fanatizm unsuru yapmak ızdırap ötesi bir olay. Aynı insanlar ağzı açılınca güçlü kadın imajını filmlerde, sosyal medyada, televizyonda ve umuma açık ortamlarda mastrübatif bir şekilde parlatıyor sürekli.

Bana fikrim sorulduğunda aynı şeyi söylüyorum, yapısal olarak farklı, haklar ve sorumluluklar açısından eşitiz kadınlarla. Hal böyleyken kadınları böylesi dezavantajlı ve acizane göstermek ciddi bir tezat ve hakaret niteliğinde, küçümseyici bir davranış.

Tanım: İnsan kaynaklı insan katlinin alt kümesidir, olmayasıdır.

bu başlıktaki tüm girileri gör