birleşik arap emirlikleri

militarist
Çoğunluğu sırf tüketim üzerine kurulmuş ülke, arap ülkesi falan da değil hintli ibnelerden geçilmiyor. Çok ciddiyim hintlileri, pakistanlıları vs görünce arapları alıp öpeceksiniz. Altyapı ulaşım vs türkiyenin 10 yıl önceki haline benziyor, 2017'den beri ekonomi aşırı düştü, Dubai için konuşuyorum:

2016da maaşı 10.000 dirhem olan birinin maaşı şu anda 4000-5000 civarına düştü (istisna vardır illaki)
Yine de iyi bir eğitiminiz, yabancı diliniz varsa işe göre değişir o da ama 7000 dirhem altı maaş asla kabul etmeyin çünkü çok pahalı bir ülke ve siz pakistanlı veya hintli vs değilsiniz. Çünkü 3000, 4000 dirheme çalışan türkleri görünce ağlıyorum.

Alışması bir avrupa ülkesine göre daha çok zaman alıyor, yemek konusunda çok problem yaşayacaksınız lübnan mutfağı türk mutfağına bayağı yakın burda da bolca var olduki Türkiye yi çok özlerseniz deira'da ankara restaurant var, bayağı iyiler. Asla ama asla deira taraflarında yaşamaya kalkmayın biraz mideniz varsa yapamazsınız. Marina tavsiyemdir. Eskiden çok türk vardı burda 30 kişi maça giderdik şu 3 yıldır anlattığım sebepten ötürü bayağı düştü bu oran.

Her ne olursa avrupa kadar olmasa da insan olduğunuzun ve güvende olduğunuzun farkına varıyorsunuz.

Edit: uzun süreliğine sakın gelmeyin 5 6 yıl ömrü kaldı buranın vaziyet alın lübnan olacak bunlarda
Ülke kurulduğundan beri varolan alkol, evli olmayanların birlikte yaşama yasağı dubaide bir kaç hafta önce ekonomik sebeplerden kaldırıldı eve sipariş bile verebiliyorsunuz artık.

bu başlıktaki tüm girileri gör