zoom

franz
onlayn eğitimde kullanılan altyapı hizmeti.

hayatımda bu kadar saçma bir şey görmedim. onlarca öğretmen var adamlar iki karış ingilizce bilmiyorlar. e sen de bu insanların bilmediklerini biliyorsun, koskaca da devletsin, bir tane türkçe pack attıramadın mı araya?

onu geçtim, teknolojiye uzaklık bilinen bir gerçek. internet desen altyapısını gözüne sokası gelir insanların. ne erişim var ne de mobil devletçilik var.

yahu sinirlenmeyeyim diyorum olmuyor. kaç ay oldu muhtemelen internet veren şirketler milyon dolarlar kaldırdı, belki de trilyonlar! bir tanesi de demedi ki gençlerin çocukların internete ve eğitime ihtiyacı var, her öğrenciye günlük 1/2 gb internet bizden hediye.

hadi bunlar yapmıyor, sen de devlet olarak demiyorsun ki herkese günlük internet veriyoruz. şu platformlarda ücretsiz olarak kullanabileceksiniz.

kimsenin derdi eğitim değil. kimsenin.

içine tükürsünler bu programında. skype kullansak daha kolay halledeceğiz her bir haltı.

bakınız yarım saattir bilgisayar başındayım. yarım saattir öğrenci bekliyorum. şifreyi, id'yi verdim. ben öğretmen olarak 4 saat boş ekranda öğrenci beklemek zorundayım. muhtemelen aralık sonuna kadar öğrenci gelmeyecek. yine muhtemelen ilk yarıyı da kapatacağız onlayn eğitim zırvası ile. ve ben her gün 4 saat boş boş bu amk programının karşısında bekleyip duracam.

sonra da kimi salaklar çıkacak mahmut hoca resmi paylaşıp "okl sadece dört duvar değil bik bik bik" ötecek. gel anlat bu ülkeyi çok sevidiğini söyleyen o velilere bunu. gel anlat haydi okullar açıkken, hatta ne okulu, daha doğmamış çocuğun hesabını yaparken "vatana millete hayırlı biri olsun" diye öten velilere.

hiçbiriniz mi sevmiyordunuz lan bu ülkeyi?? tatlı su milliyetçileri sizi.

amk kafayı yiyecem ya.
bu başlıktaki tüm girileri gör